Lillan och jag!

Har nyss varit ut på årets sista promenad med den nya vagnen! Kändes nästan inte att man hade en vagn framför sig, gick helt underbart :)

Lite surt är det ju!

När vi var inlagda i Falun vägdes ju lillan varje dag, och när vi kom hem bestämde vi 1 gång i veckan fram till jul! Men nu har vi inte vägt henne sen 19 December, och hon ska inte vägas förrän den 4 Januari! Jätte läng tid känns det som! Ingen aning om hon går upp eller ner ju.. :S

31 December -2011

Och sista dagen på det här året! Ikväll har vi bestämt att vi bara ska vara hemma och mysa, eftersom Evelina helst inte skulle vara i stora folksamlingar, så bestämde vi när vi kom hem från Falun att stanna hemma på nyår ifall någon skulle vara sjuk där vi brukar vara!
Så vi ska äta gott och bara mysa :)
Årets sista dag blev en rejäl sovmorgon iallafall, Evelina vaknade strax före 10, så idag känner jag mig som en människa!
Skruttan har badat, och nu ska det städas här hemma också!
Gott Nytt År :)

En ständig kamp.

Det är väl ändå att ha ordning hemma? Ju mer saker man har ju svårare är det att hålla ordning..
Sedan jag flyttade hemifrån sommaren 2007, då jag nästan inte hade saker att fylla våran 2:a, och så har vi flyttat ett X antal gånger till olika lägenheter, och även hyrt lite olika hus, ju större man flyttade ju mer saker var man ju ''tvungen '' att ha.. Större hus, rum och saker att inte ens fylla dom!
Men nu när vi köpt huset vi bor i nu, vilket är det minsta huset man kan hitta (nästan) 4 rom på ca 95 kvadratmeter.. Då snackar vi små rum! Så nu måste det rensas här hemma, det är ju helt OMÖJLIGT att kunna ha någon som helst ordning här hemma när man har så mycket saker.
Så efter nyår så ska saker till Erikshjälpen, det som kan säljas ska säljas och det som ska kastas ska kastas, nu är det slut på ursäkter för min del! Nu ska ALLT bort!

Det är väl ändå en ständig kamp i vardagen att hålla ordning hemma?

30 December -2011

En dag fullt upp med besök! Dagen började med att vi åkte hem till mamma med familj så dom fick snosa lite bebis :) Sen skulle dom till min mormor och morfar så vi följde väl med dit och var lite sociala! Det är ganska skönt att åka och hälsa på någon när man har en gnällig unge så dom hjälper till lite ;)
Så nu ligger Evelina på soffan med sin pappa och myser så jag har plockat lite och så lite välbehövlig data tid :)

Så nu är min fråga..

En ständig kamp här hemma är att få våran lilla dotter Evelina att sova själv.. Hon är 3½ månad, född 11 veckor för tidigt.. Och hon sover bäst när hon ligger brevid mig, och sover hon bra så sover ju jag bra..
Hon var jätte duktig i början när vi kom hem från sjukhuset och sov i sin egen säng, men det gick ju över.. Så nu är jag här, hon sover brevid mig på nätterna, och sover även dåligt själv på dagarna, går bara korta stunder och så vaknar hon..
Det spelar inte heller någon roll om hon får ligga och knöla heller, hon ger sig inte, hon låter och gnäller och i värsta fall gråter ända tills man tar upp henne..
Så nu är min fråga.. Hur ska jag göra för att min dotter ska kunna sova själv?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0