Gott Nytt År

Efter många om och men så har vi bestämt oss för att stanna hemma idag, dels eftersom Evelina är så pass liten som hon är och fortfarande behöver sova innan klockan är tolv inatt och för att varken jag eller L mår speciellt bra. Vet inte vad det blev, hoppas det blir bättre innan kvällen iallafall.
Så nu har vi busat med Evelina i sitt Pippi tält som hon fick i julklapp och som hon ÄLSKAR så lugnar vi ner oss lite nu! Tänker försöka hålla Evelina vaken så länge som möjligt iallafall så att hon sover en stund imorgon.

Vårat 2012

Hade tänkt att jag skulle lagt ut lite bider på vårat 2012, men då vårat internet är det sämsta man kan ha så funkar det inte riktigt som det ska. 
2012 är det första hela året med Evelina, vilket är det bästa som hänt mig, att dela vardagen med henne och följa hennes utveckling är helt otroligt. Så första halvåret har varit toppen. Och andra halvan börajde väl så, men sen har det bara gått utför, vädigt jobbigt personligt, och så var jag tvungen att börja jobba, så nu på slutet har det mest gått nerför i bergochdal banan, och vi hoppas att det nya året kommer att bli mycket bättre, fyllt med mycket kärlek ;)

31 December -2012

Då var det sista dagen på det här året, och jag hoppas på en bra start till nästa år! Har varit in och handat igen, fast jag inte skulle det.. Men då vi fick göra mer mat igår så gick det åt mer än planerat! 
Så till kvällen blir det Fläskfilé, potaitsgratäng och fetaost sallad!
Har nyss lagt ut mitt Nintendo 8-bitars till salu, dels för att det inte används, och just nu är det väldigt tufft ekonomiskt. Men mest för att det känns ganska onödigt att ha massa saker som bara står och inte blir använt, bättre att någon köper det som får användning av det!
Tänkte att senare kanske jag kan lägga upp om vårat 2012 också!

30 December -2012

Har varit in och handlat allt till nyår nu, även om vi kanske bara ska vara hemma så är det trots allt nyår iallafall, och det ska bli myspys! Vi kanske ska iväg en vända, men det återstår att se vart Evelinas hosta tar vägen.. Men annars är vi klar för nyår! Idag blir det också bara mys hemma, lite besök lite då och då, men vi ska då ingenstans mer idag! Middag idag blir hemmagjorda biffar med kokt potatis/potatismos med stekt lök och svampstuvning :) Det är mumma!

Misslyckad.

Blev misslyckad mat här hemma idag, Tacos, vilket det var längesedan vi åt, och jag slog på stort och var ekonomisk och tog upp älgfärs ur frysen, men det blev bara klumpar, inge rolig alls att steka, fick stå och hacka isär färsen och göra det bästa av det, men det blev misslyckat ändå.

Fick iallafall det intrycket.

Igår när vi var på kupolen så såg jag en skymt av någon som vi känner igen, och jag fick intrycket av att hon försökte undvika oss. Såg som jag då trodde va hennes syskon, och sen så såg det typ ut som om dom gick så tätt så att vi inte skulle kunna se henne. Hade inte sett henne så väl så att det behövdes hälsas, eftersom det var en bit ifrån, men jag vet inte om hon trodde att jag skulle ropa hej på hur långt håll som helst och sedan att hon var tvungen att stanna och prata, eller om det bara är jag som inbillar mig.. Tråkigt om jag inte inbillar mig iallafall.

29 December -2012

Igår blev det en dag fylld med shopping för hela familjen! Köpte lite kläder till Evelina, det var väl nästan det ända som inhandlades! Men det är ju hon som är viktigast också eftersom det är hon som växer hela tiden, så hon fick ju lite kläder i julklapp, men det behövdes lite mera, och är nog inte klar än, men det blev ju bra mycket billigare att bara behöva komplitera med lite kläder istället för att behöva köpa allt! Sista storleken på baby avdelningen är det som gäller nu, stora tje

Det där med Facebook..

Ibland är det så svårt att inte ta åt sig av vad som händer på facebook, det är ju trots allt bara facebook.. Okej jag brukar rensa på vänner listan, men dom jag tar bort är dom som jag inte pratar eller knappt hälsar på annars.. Så då tycker jag inte heller att man ska dela allt på facebook heller. Men när någon som man både hälsar och pratar med som man träffar tar bort mig som vän, DÅ tar jag illa upp! Hänt två gånger nu, och klart man funderar varför man blir borttagen!! Svartsjuka flickvänner, eller vad handlar det om???

Lyxar till det!

Idag var det L som bestämde mat här hemma, och det blev hemmapizza, dels för att osten måste ta slut och så för att det är gott såklart! Och idag lyckades jag dessutom!

Hur ska hon kunna låta bli?

Att sova i sin alldeles nybäddade säng! Äntligen har vi sänkt ner så långt det bara går, så nu känns det lite mera säkert att ha Evelina i sin säng! Får se om det känns läge ikväll att lägga henne i sin säng. Hon är ju fortfarande förkyld, men vi kan ju inte skjuta upp det alldeles för länge eftersom hon ligger som en virvelvind i våran säng.

27 December -2012

Idag är det så pass kallt ute så vi kör med en heldag inne istället! Städa, komma ikapp här hemma medans vi är lediga idag är det shopping för hela familjen som gäller. I och storhandla på apoteket ska vi göra! Allt som fattas här hemma ska fyllas på nu, alvedonen är så gott som slut nu och vet inte riktigt hur det skulle gå utan här hemma under förkylningstider! 

Ändrat!

Blev inte alls planer som jag panerat idag, en del, hann iallafall städa bilen, och det var väl huvudsaken.. Sen skickade kusin Sandra sms och frågade om vi ville träffas och såklart nappade vi på det eftersom hon bara är hemma över jul och annars bor i Luleå, så då måste man ju passa på att slippa städa ;)

26 December -2012

Idag slog Evelina på stort och sov ända till halv tio! Vilket lyx! Blir en riktig hemmadag idag, välbehövligt kan jag säga! En tvättmaskin är startad och snart ska jag gå ut så Evelina får åka lite pulka och få lite friskluft! Middag sovs även ute idag så att jag kan dona lite inne, massa saker att göra, vet inte ens vart jag ska börja, tror det blir övervåningen när Evelina sover, och ikväll åker det upp en grind uppe också, det är ju perfekt så jag kan hålla på uppe också, och ha Evelina med mig där!

När allt håller på att rasa samman.

Just nu känns det som om jag är påväg in i en väldigt jobbig period, rätt ner känns det som om det är påväg. Hemmet håller på att rasa samman, mitt liv, allt. Just  nu gör jag allt för att hålla allt uppe för Evelinas skull. Hon är ju trots allt mitt allt.

Snart så..

Fullt upp hela dagen lång, besök hos pappa med familj, och fira lite jul med dom också, och sen till mamma för att lillebror ville ha lite hjälp! Nu äntigen är maten äten och vi kan slappna av igen, och komma in lite hemma, för nu ska jag och Evelina iallafall inte åka en meter med bilen imorgon! Kanske en middagslur i vagnen ute imorgon kan göra susen för Evelinas näsa! Och såklart får ju mamma bära in ved och kanske hinna med att göra lite nytta hemma också ;)

Syns inte ens.

Har plocat och rensat i Evelinas leksakshörna! Välbehövligt, bitringar och sänt behövs ju inte nu, och tog även bort någon leksak som hon är för liten för som vi får plocka fram så småningom, blev bra sähår, nu så ska det väl ''bara'' städas och rensas i resten av huset ;)

25 December -2012

Efter en hostig natt har vi tagit morgon iallafall och det är ful fart bland leksakerna! de bästa julklapparna hon fått är musikstolen och Pippitältet, där går hon mellan hela tiden, gullunge <3

24 December -2012

En fullspäckad dag, men resultat av en nöjd liten tjej här hemma! Massa leksaker och jag bestämde mig att granen åker nog ner redan imorgon så vi får plats här hemma, tror inte att det blir någon ordning annars! Plockat massor medans L skruvat ihop massa leksaker, men det syns inte ens att jag plockat här inne, så imorgon blir det städning/rensning på hög nivå! Speciellt på leksaker, nytt in och gammal ut helt enkelt, annars får vi inte plats!
Våran lilla gofis som varit lika glad hela dagen <3:)

23 December -2012

Da'n före dopparda'n! Idag är det fullt upp, men inte hade jag tänkt att Evelina skulle vaknat såhär tidigt.. Men, men, det kan inte vara på topp varje dag! Förkyld håller hon på att bli också, hon vaknade inatt helt hysterisk när hon inte kunde andas, så det var bara att leta tag på droppar och ge henne lite alvedon! Så nu om hon ändå ska bli sjuk var det väl lika bra att hon blev det nu så jag hinner köpa en ny näs-frida och nya droppar imorgon, annars kan det bli lite kaos under jul! 

23 December -2012

Da'n före dopparda'n! Idag är det fullt upp, men inte hade jag tänkt att Evelina skulle vaknat såhär tidigt.. Men, men, det kan inte vara på topp varje dag! Förkyld håller hon på att bli också, hon vaknade inatt helt hysterisk när hon inte kunde andas, så det var bara att leta tag på droppar och ge henne lite alvedon! Så nu om hon ändå ska bli sjuk var det väl lika bra att hon blev det nu så jag hinner köpa en ny näs-frida och nya droppar imorgon, annars kan det bli ite kaos under jul! Om ca 4 timmar drar vi iväg på lite julshoppning iallafall!

22 December -2012

Och MIN födeesdag :) Hunnit med massor nu på morgonen! Gjort lite godis och städat, startat en disk/tvättmaskin, nu inväntar vi min mormor och morfar som skulle komma på sitt 11 fika hemma hos oss idag, enkelt bjudes det på, kladdkake muffins, grädde, och varma bär, saffransbullar, hemmagjorda skickers, och något annat godis som jag hittade recept på! Senare idag kommer även mamma med familj, och förhoppningsvis syrran med pojkvän, men det återstår att se hur det blir. 
Har iallafall fått ett paket idag av Älsklingen, och där blev det skoterstövlar, mina är ju jätte trasiga, så det var välbehövligt! Tack underabara L <3

21 December -2012

Da'n före da'n! Imorgon är det ju nämligen min födelsedag :) Gillar att fylla år, men gillar inte att det ska hem massa folk, det är bara jobbigt :) Men iår kom vi fram till att vi skulle dela upp det på två dagar så alla slapp komma samtidigt! Och än så länge känns det mycket bättre, då han man ju faktiskt tid att sitta och prata med dom som kommer på besök också :)

OCR världen.

Jävla krångel varje månad när räkningarna ska betalas.. Rullar sällan på utna problem, måste ringa runt hela jävla tiden för att få ordning på och lägga in dom så dom dras när jag vill! Varje månad fixar jag så att dom dras så fort det kommer in på kontot, därför gillar jag inte riktigt att vissa inte dras förrän månaden är slut. Men man lär sig ju det också, det kommer :) Och den här månaden är det extra viktigt att allt dras nu innan helgen eftersom det ska köpas julklappar också! Så räkningarna dras imorgon och på Söndag ska det handlas allt till jul!

20 December -2012

Idag är det 2 dagar kvar till min födelsedag och 4 dagar kvar till Julafton. Så jäkla härligt! Riktiga arbetsdagarna är förbi och idag står det städning på schemat! Imorgon verkar det som om vi ska äta nästan hela dagen, frukost med möte, sen blir det ut i fabriken städa någon timme, sen blir det fika, sen städa lite mer och sen blir det jumiddag innan vi går hem! Slutar 14, så det bir fullt upp, in och handla en jätte snabbis sen hem och fixa sen sista för kl 15 kommer första gästerna, och sen rullar det in hela helgen :)
Våran lilla pepparkaks bus unge <3

19 December -2012

Nu närmar sig julen med stora steg, och därmed kommer stressen igång! På Fredag jobbar jag tach och lov dag! Så efter det så börjar det rulla in folk eftersom jag fyller år på Lördagen, men vi har bestämt oss att dela upp släkten det här året eftersom det blir för mycket när alla kommer samtidigt.. Och sen rullar det på med gäster under Lördagen och sen är det Julhandling som gäller ;)

17 December -2012

En vecka kvar till ju! Och massor att göra! Evelina har dock börjat blivit förkyld igen, men vi hoppas att febern håller sig borta den här gången, för den har vi inte riktigt tid med ;) Den här veckan är det kvällsjobb som gäller också, känns bra att Evelina inte ska vara lika många timma på dagis utan får vara med pappa när han slutar jobbet istället :)

Vilket depp!

Första året i hela mitt liv jag ätit julbord hemma hos mamma! Är ju adrig där på julafton, men sedan förra året bjudes det på julbord med mormor och morfar eftersom vi inte träffar dom vid jul. Mycket trevlig och väldigt gott :) Imorgon är det åter vardag och jag hoppas att jag mår bättre imorgon annars blir det en väldigt jobbig vecka, en dag den här veckan kommer jag att vara ledig, men det  återstår att se vilken dag jag får remissen. Hoppas det blir en dag när jag fått pengar iallafall så jag kanske kan köpa någon julklapp ;)

16 December -2012

Har inte alls turen på våran sida just nu, men det är bara att fortsätta ändå! Idag har jag hunnit med massor fast klockan inte är 11 än, måste vara ett friskhets tecken :) 
Köket är städat rån golv till tak, toalett uppe, och Evelinas blivande rum är skurat! Nu invänar vi besök och senare är vi bjudna hem till mamma på middag, (hoppas på julmat såklart) men det blir nog gott oavsett! Nu planerar jag för fullt inför nästa helg som blir födelsedag, jullov, julshopping och så ska det göras godis :) Fullspäckat schema med andra ord ;)

14 December -2012

Då var helgen här efter den första jobbveckan och den har aldrig varit med välkommen! Evelina har varit hemma med pappa och haft det bra idag och blir som vanligt ledsen när jag kommer för att hon blir så glad. Har varit på banken och hämtat ut lite huspapper nu är det klart med lagfart och allt iallafall.
Så i helgen blir det massa nyttogöra då jag fyller år nästa helg och det blir fullt hus!

13 December -2012

Känner att jag verkligen inte har tid med det här, och att jag inte haft det på ett tag heller.. Inte mycket att skriva om, försöker ta oss igenom dagarna just nu och bara det är jobbigt, har bara jobbat den här veckan och längtar efter julledigheten som bara den, att få vara hemma med Evelina igen! Så skönt det ska bli, sen jobb en månad och sen hemma igen! Men jag tror att kvällsveckorna kommer att gå mycket bättre så vi slipper vara så trötta här hemma!

12 December -2012

121212, ett riktigt speciellt datum tycker många.. 
Här hemma är vi tröttare än någonsin, Evelina gråter när jag väcker henne på morgonen, när jag lämnar henne och när jag hämtar henne, men då för att hon blir så glad.
Imorgon är det meningen är det är Lucia på dagis, men det är meningen att det ska vara ute och då är det en köldgräns på -15 och just nu ser det inte lovande ut,  men Evelina ska då ha sin pepparkaksklänning på sig iallafall.
Och det blev då såklart diskutioner idag angående pepparkakskläder att det är rasistiskt!
Och det är något jag tycker är för jävligt rent ut sagt, inte det minsta rasistiskt kan jag tycka, och jag har verkligen ingenting emot utlänningar, dom får mer än gärna vara här, men vi ska väl ändå få ha våra traditioner? Eller??

11 December -2012

Tröttare än tröttast då man varken är van att jobba eller gå upp tidigt, antar att det kommer att vara såhär ett tag framöver nu.. 
Idag innan vi kom till dagis så kände jag att jag absolut inte ville lämna Evelina, men var ju såklart tvungen ändå eftersom jag skulle jobba, så efter jag lämnat henne så brast det i bilen, tårarna bara sprutade.. Väldigt känslosam. Evelina blir lika ledsen varje gång, vilket går över jätte snabbt, men fortfarande lika jobbigt att *978vända ryggen och gå därifrån, och så tänker man på det heela dagen.
Har en snabbis vid datorn nu, sen ska jag och Evelina mysa och busa resten av dagen :)
 

Hopp, åter igen.

För några veckor sedan var vi med om något som är så fruktvansvärt vanligt, men ändå borde ingen få vara med om det. Men nu är det åter igen hopp! Vill samtidigt inte hoppas på för mycket, och just nu är jag så trött så det blir natten tidigt ikväll, är ju så tråkigt när L inte är hemma..

10 December -2012

Ser att mitt förr inlägg aldrig publicerades? Konstigt.. 
Idag har vi iallafall gjort den riktiga arbetsdagen, att väcka Evelina halv sex imorse var inte så bara så nu blir det alldeles strax sängen för lillan och jag somnar nog ganska tidigt jag också, inte alls van att gå upp så tidigt..
Imorgon blir det att panta och så, ´just nu känns det som om vi kommer att gå under den här månaden ekonomiskt, inte diesel snart i bilen, nästan inga pengar på kontot, panten är räddningen, ett stort plus i kanten är ju att det är miljövänligt också ;)

10 December -2012

Första riktiga jobbdagen! En tuff dag för både mig och Evelina skulle jag kunna säga, men efter timmar på jobbet så var den ÄNTLIGEN över! Handlat, lagat mat, skulle behöva plocka ihop i köket men just nu orkar jag verkligen inte.. Fruktansvärt trött

Avklarat!

Då var den första jobb dagen avklarade sedan den 16 September -2011, gick helt okej, känns skönt att göra något vettigt, men samtidigt saknar jag såklart Evelina så att det gör ont i mamma hjärtat! Men för oss bådas skull så är det här bra, och eftersom det just nu bara är för 2 månader så måste det vara okej. Man gör ju ändå någonting på jobbet hela tiden, så det går ju fort! Nu blir det fredagsmys här hemma, men pizza, julkalender och faster Marie!

7 December -2012

Igår tog Evelina sina första steg!! Hon ''bara'' gick trärs över rummet, utan att ramla som om hon gjort det några gånger förut! Underbara lilla dotter <3 Men hon går ju såklart inte på beställning!
Idag är det dagis och jobb som gäller, även om det känns jobbig just nu så ska hon ''bara'' vara på dagis i ca 2 timmar innan pappa slutar och sen kommer jag efter 3 ungefär, så det är ju inte så farligt egentligen. 
Väntar på ett samtal som ska ringa runt 11, såklart när Evelina ska lämnas, men funderar om jag ska lämna henne lite tidigare då jag ska fylla i massa papper på jobbet och så..

Friskanmäld

Då har vi friskanmält oss tils imorgon, Evelina är ju såklart fortfarande förkyld, men hon ska bara vara på dagis i ungfär 2 timmar imorgon så då är det bättre att hon är där och jag får komma igång med jobbet. Huvudvärk från helvetet har jag, men det är bara att ta alvedon och jobba dom där 4 timmarna som gäller på fredagar! Just nu känns det jätte jobbigt att jobbet kommer igång, men jag vet också att det kommer att gå bra bara man kommer dit! Kul att träffa lite folk, och bra för Evelina att komma ut!

Tankarna tar över

Barnet sover i vagnen, maten är gjord och äten! Idag blev det stuvande makaroner och köttbullar! Till och med Evelina äter det, så idag ska hon få det också :) 
Har varit in på familjeliv och läst runt i lite forum och så, även om jag läst så många gånger så blir man aldrig nöjd, tankarna tar över helt enkelt.

6 December -2012

Idag är det Evelina BF dag, så Grattis på korr. Dagen! Tänk att hon inte skulle bli 1 år förrän nu egentligen, och nu är hon 1 år och 2 månader! Hon slog på stort och tog sovmorgon ända till 9, medans mamma vaknade redan halv åtta..

JAG VILL JAG VILL JAG VILL

Sedan jag målade och tapetsera i köket så fick jag en väldas lust att fortsätta, jätte jobbig att vänta på pengar och tid ju! Tänkte att vi skulle köpa något mer på mellandagarna och ev, börja i sovrummet så vi kan flytta in någongång! Men har fått beslutsångest över vilka tapeter jag ska ha på fondväggen där.. Finns många snygga, och oftast är det ju mönsterpassning, vilket kräver mera tålamod, men det återstår om det blir en ljus eller en mörk, tror nästan en mörk då de andra väggarna kommer att vara ljusa.

Våran pajas <3

Har ingen lust som helst att städa, ska iaf få Evelina att sova middag först och så får vi se vad som händer när hon sover :)

5 December -2012

Idag är vi också hemma då Evelina fortfarande hade feber igår, hon var så pigg så jag var helt säker på att hon var feberfri, men inte då! Kollade tempen innan vi gick och la oss och då hade hon fortfarande lite. Så idag blir det en hemmadag, och helt ärigt så vill jag inte jobba heller, men jag skulle aldrig vara hemma och skylla på Evelina heller, så jobb innan den här veckan är slut blir det säkert.
Så idag måste jag passa på att städa lite här hemma, det ser inte alls bra ut..

Falun

Då har vi kommit hem efter ett återbesök i Falun, och Evelina växer utav bara den! Nu väger hon över 8 kg, fick en rejäl chock, så det var roligt! Blev nästan inge shopping idag heller på L var med och en riktigt dåig ekonomi för tillfälligt :)

4 December -2012

Usch, vad kallt det är ute! Men då fryser ju allt iallfal och vi kanske kan få en bra vinter också! Idag är det Falun som gäller, återbesök för lillan (1-års kontroll) var meningen att vi skulle vara på G nu så vi hann handla lite innan, men NÅGON (läs JAG) var så duktig och inte stängde av allt i bilen igår se den var strömlös, så nu väntar vi på att batteriet ska ladda så att vi kan åka efter det iallfall.
 

<3

Snart är det dags för kvällsmys till julkalendern <3 Nu är Evelina piggare iallafall och imorgon ska vi på återbesök i Falun och är hon feberfri imorgon då antar jag att jag måste jobba, det tar i ganska mycket faktiskt, eftersom jag ändå inte kommer att få vara kvar där så känns det helt meningslöst att åka dit, men vi behöver pengarna nu över jul så det är lika bra att kämpa på tills jag inte kan..
Idag har jag haft en ganska deppig period, men jag hoppas att berg och dal banan är påväg uppåt igen nu..

Köket.

Som Ni vet har jag ÄNTLIGEN kommit igång med hemmet. Och jag valde att börja i köket, så nu kommer ite före och efter bilder, än är det inte helt klart, men väggarna är klara iallafall.
FÖRE:
 
EFTER:
 
Jag är då super nöjd, så idag ska det upp gardinstång och ett bord ska vi hitta så småningom, och till våren ska luckorna ivåg på målning!

3 December -2012

Då var dagen här när det var tänkt att börja jobba, men eftersom Evelina är sjuk fick det bli uppskjutet. Hon hostar så hemsk på nätterna så vi sover bättre på soffan för där ligger hon ganska still iallafall. Men inatt har det varit mycket funderingar, kring en glad nyhet jag fick reda på igår, men samtidigt blandade känslor eftersom jag vet att det kunde ha varit vi.. Men inte deppa för det, glad för dom och våran tur kommer den också <3
Idag när jag slog upp ögonen så var det endast 13 grader inne, så jag fick smyga ner och göra eld innan Evelina vaknade, så nu har det gått upp till 15 iaf. 

2 December -2012 (Första advent)

Dagen började redan före fem imorse, så jag tog med en förkyld Evelina ner och bäddade ner oss på soffan och efter ett tag så somnade hon om, efter en dos med Alvedon och mat! Sen passade hon på att sova när vi tände första ljuset och såg på julkalendern! Men hon fick ju såklart sin choklad ur kalendern! Sen har jag roat mig med tapetsering och veckohandling!
Första ljuset tänt i väntan på Mysteriet på greveholm :)

Helt okej.

Lite julpynt, och pyssel, nyttig mat, julskyltning, kan ju inte bli bättre! Imorgon när vi vaknat och ätit frukost ska det tapetseras, kommer gå ganska snabbt skulle jag kunna tippa på, och sen så fattas det bara ett köksbord också! Hoppas vi får en någorlunda julbonus iår så det kanske kan köpas både en åkpåse till Evelina och ett billigt köksbord med fyra stolar! Imorgon blir det iallafall advents mys till julkalendern!
Inte det lättaste att få ett kort på Evelina som skulle både sitta still och vara glad, men det här blev inte så tokigt det heller <3

1 December -2012

Och ÄNTLIGEN kommer vi in i December ett stort minus den här månaden är väl att jag ska börja jobba på Måndag, men tydligen blir det bara två månader och sen är jag arbetslös, så samtidigt känns det bra att jag valde att börja just nu också, så jag hinner jobba lite, och så att vi får bättre lön över jul när alla räkningar kommer.. 
Morgonen började med en lika glad Evelina som varje morgon, och väntat på julkalendern, så kul med barn, när man ska börja med egna jultraditioner och sånt! Senare idag är det juskyltning som gäller, och beroende på väder ute då så får Evelina åka pulka tror jag minsann! Annars är det julpynt som gäller idag för imorgon ska det tapetseras!
En liten tomte från förra året :)

RSS 2.0