30 November -2012

Och idag passade Evelina på att ta en rejä sovmorgon, ända till halv tio! Så hon har fått kläder på sig, och frukost i magen, och jag har startat en tvättmaskin och gjort en eld! Nu ska jag äta min Kesella till frukost! Och så blir det en innedag idag! Hade tänkt att vi skulle ut så Evelina fick åka lite pulka, men det blåser alldeles för mycket för att ta ut Evelina! Och i eftermiddag ska hon till mormor och morfar en stund så att jag och L lyxar till det med en bio :)

29 November -2012

Och inskolningen lider mot sitt slut. Sista dagen idag, och imorgon är hon ledig och nästa vecka börjar allvaret. Ska strax göra eld och bära in ved så jag slipper göra det med Evelina imorgon! Och sen ska jag nog inte göra något speceillt förrän hon ska hämtas, skulle vilja julpynta mer, men det är bättre och vänta til helgen eftersom det egentligen inte ska göras förrän på Söndag, men jag bestämde mig att börja lite då det är mycket på i helgen! Är super nöjd med vardagsrummet, och matsalen ska nog få sig en ny omgång, är inte riktigt nöjd över hur det blev därinne, och såklart kommer det kort också, men måste hitta sladden till kameran!

28 November -2012

Sitter här hemma på helspänn och bara väntar på att teefonen ska ringa.. Så jag vill inte börja med något speciellt, känner mig typ nervös eller något . Ska ju lämna Evelina på dagis rekordlänge, och dom skulle såklart ringa om det var något problem, så nu väntar jag på att mobilen ska ringa, men jag hoppas att det funkar ändå, såklart!

27 November -2012

Idag om det är grönt jus från dagis ska jag åka ända hem när jag lämnat Evelina, vill nämligen måla, men måste kolla så att det är grönt att jag åker, annars får jag stanna i Vansbro helt enkelt.

Super god frukost :)

Min nya favorit frukost! Alltid varit dåig på att äta frukost, och när jag väl gjort det har det blivit mackor för att det är enklast, men nu provade jag Kesella Hallon förra veckan som blivit en stor favorit! Funderar på om jag ska köpa infrön eller något och blanda i också!

Tjuvstart.

I helgen tjuvstartade jag med julpyntet i ett rum, och kan såklart inte låta bli att fortsätta :) Hittade min nya fina julstjärna som jag köpte på rea förra året och såklart har jag väntat ett helt år att få upp den, och nu ÄNTLIGEN! Det var svårt att komma på vart den skule vara, men tror jag hittade det perfekta fönstret till den. Vill beställa nya julgardiner till köket, men det måste tyvärr vänta eftersom det ska upp nya tapeter som FÖRHOPPNINGSVIS kommer upp senast till helgen, har nämligen bestämt att om det går bra att jag går i från dagis resten av veckan också så ska jag försöka hinna måla när Evelina är där, och då kommer tapeterna upp till helgen!

26 November -2012

Idag när vi kommer hem från dagis ska det letas strumpor! Evelinas strumpor har vi just nu bara 1 av varje, och det går ju inte så bra.. Hoppas jag lyckas hitta något innan vi ska åka iallafall.. Sen är det bara nyttogöra här hemma, först när vi kommer hem får Evelina sova middag i vagnen ute så att jag kan bära in massa ved, och sen är det städning här inne som gäller, sen rent ut sagt förjävligt ut..
Har nyss ätit frukost och för mig är det Kesella som gäller till frukost, ''glömmer'' lätt bort att äta frukost så nu har jag bestämt att jag MÅSTE äta frukost och då kan jag lika gärna äta något nyttigt, så Kesella till frukost och inge socker så borde det hända något tycker jag.

25 November -2012

Och dagen mot sitt ända.. Dagen har bestått av bandy, ämna tillbaka lite saker lite här och lite där, och nu har stumpan badat så nu är det bara jag ska ska duscha sen blir det kvällen för Evelina iallafall! Imorgon är det åter till vardagen med inskolning av dagis, så ikväll gäller sängen tidigt för Evelinas del iallafall.

Snart slut..

Oj, vilken lång dag det har varit, började redan vid 5 tiden imorse, tur var det iallafall att E sov vidare och att L var hemma så jag kunde låta henne sova på. Så vid halv sju lyckades jag somna igen och fick sova i någon timme till iallafall. Idag har varit en riktig familjedag, men barn, sambo och syskon! Två av dom sover här ena är ute på äventyr och kommer snart för natten och andra har vi + kusin spelat Wii med, Mario Kart såklart :) Jag och Josefine förlorade ganska stort kan man säga ;) Men inte lätt med en unge som vaknade efter 30 minuter igen!
Imorgon blir det fullt upp och det börjar med frukost före 10 så att L och Johan kan dra iväg på bandy till klockan 10!

24 November -2012

Varje morgon vid den här tiden så vaknar jag och har så fruktansvärt ont, så idag när L är hemma gick jag ner, tog lite värktabetter och så nu väntar jag bara på att dom ska börja värka så att jag kan gå upp och sova igen. Att jag inte lär mig, men antagligen finns hoppet där om att det ska ha gått över så att jag inte vaknar av att jag har ont.. När jag annars vaknat och haft ont har jag försökt somna om vilket resulterar att jag mår ännu sämre när det är dags och gå upp.. Men förhoppningsvis så bir det bättre snart..

22 November -2012

Usch, vad dålig jag är.. Just nu vet jag inte om jag tar mig igenom två timmar med inskolning, men jag måste prova iaf! För Evelinas skull, det blir ju så fel när man hoppar en dag lite då och då, så vi provar, har tryckt i mig massa medecin nu på morgonen så nu är det bara att hoppas att dom hjälper och att vi kan åka, så måste jag ta med mig medecin så att jag kan ta någon mer innan det går ur och jag får ont igen.. Usch, jag hatar att äta medicin, att behöva ta det, men när jag har så ont så MÅSTE jag verkligen om jag inte ska bryta ihop och kunna ta hand om Evelina!
Det är tur att jag har den här lilla solstrålen som lyser upp min vardag <3<3

Händer lite iaf..

Här blir det inte mycket gjort inte, är så trött och slut, måste vara urinvägsinfektionen och medicinen! Men ikväll måste jag ju säklart se Grey's så jag ska allt hålla mig vaken hade jag tänkt :)
Evelina leker snällt och själv på golvet idag, gäller att njuta dom dagar det händer! 
Idag är det förövrigt dag 1 utan godis :)

21 November -2012

Idag blir Evelina 14 månader, lilla hjärtat blir så stor! Så samtidigt som jag har massa känslor om det, och börja jobba och så kommer allt i efterhand från i går natt, hur jobbigt det är egentligen, att det inte går som man vill eller planerat.. Men nya tag, och upp på benen igen!

Nu kommer det..

Alla känslor, alla tankar om framtiden, jag allt man kan tänka på som man inte borde tänka på.. Nu känner jag mig iallafall bättre, så att nu blir det förhoppningsvis mer gjort här hemma! Ska fixa iordning matsalen den här veckan och så förhoppningvis så ska 2 av mina syskon sova här i helgen så då ska köket målas och tapetseras också! Känner att jag behöver hålla på med saker för att komma in på andra tankar. Dessutom måste jag in på jobbet till veckan och fylla i en ledighetslapp till första veckan då det är återbesök i Falun för Evelina!

20 November -2012

Igår kväll blev det akut iväg till Falun istället för att vänta tills idag då det blev värre under kvällen, och det var som jag har misstänkt en längre tid plus urinvägsinfektion, vilket jag aldrig tidigare haft, men nu har vi medicin så nu är det tänkt att jag ska bli bättre igen, sen är det bara nya tag igen! 
Det bästa med något som händer är att jag och L kan prata, jag har lärt mig att öppna mig för han, har tagit si sådär 8 år ungefär, och jag hoppas att han känner lika för mig!
Såklart var även våran lilla solstråle med också :9 Skötte sig galant, plus att hon sov längre imorse :)

ÄNTLIGEN MÅNDAG!

Oj, vad jag har väntat! Inskolningen gick som den brukar idag, funkar så länge jag är med. Imorgon är hon ledig, tyvärr skulle jag kunna säga, eftersom det är mitt i inskolningen tycker jag att det är jätte dumt, med so be it. Fick iallafall en tid imorgon och ska till Falun, fick ingen direkt tid utan vi ska sitta där mellan 9-12 och vänta, så jag bestämde mig ganska snabbt att vi åker så tidigt som möjligt imorgon så vi kommer iväg!

19 November -2012

Efter ringt ett samtal nu på morgonen så  fick jag order om att ringa vidare, så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa upp mig så får vi gå ifrån där och se vad som ska göras. Jag skriver ju dock inte vad det handlar om, men det är säkert en självklar sak, men skriver ingenting än så länge.. Men samtidigt måste jag ju skriva av mig, eftersom det inte finns så många att prata med just nu det här klockslaget på dygnet. Nervösiteten börjar komma iaf..

18 November -2012

Det var tänkt att jag skulle sätta mig här och skriva lite, men såklart, alltid när jag tänkt göra något speciellt kommer en ledsen Evelina. Men nu har jag kikat in idag iallafall!

Upp och ner.

Håller verkligen tummarna att allt går som vi vill, det har hänt mycket i våra liv den senaste tiden, alldeles för mycket enligt mig. Jag hoppas och önskar att allt blir bra. Efter pratat med 1177 igår fera gånger och sängvila, och förhoppningsvis en lugn dag idag så kanske det går bra? Får se, ska ringa runt lite i veckan så jag får komma in på koll så gäller det att hoppas på det bästa. <3
Just nu är jag så tacksam över familjen jag har, L & Evelina är mitt allt, vet inte vad jag skulle göra utan er!

Och igen.

Hade känningar av magen redan igår kväll, men hoppades på för mycket, så nu sitter jag här åter igen fast jag verkligen behöver sova, vill inte gå upp igen och behöva springa ner igen, utan nu väntar jag helt enkelt på att det går över så att jag kan gå upp sen. Igår blev det ju som sagt en lugn kväll och en tidig dessutom, kändes att jag behövde sova, men såklart när jag bestämmer mig för att jag ska sova så ska Evelina krångla och vakna, slår aldrig fel. Nu hoppas vi på en liten sovmorgon imorgon iallafall, men som sagt när vi stält klockan och gått upp tidigt i en vecka så har jag inte så stora förväntningar"

1177

Efter samtalat med 1177 blir det sängvila för min del resten av dagen, förhoppningsvis en dusck också bara pannan kommit upp i temp. Men just nu är det soffan som gäller till Evelina ska sova iaf för då blir det sängen tidigt för min del idag!
Mitt hopp är just nu ganska lågt, men det finns där ändå, man hoppas ju alltid på det bästa och det återstår att se hur det blir inom de närmsta dagarna..

16 November -2012

Idag var det inskolning i vanlig ordning, och det gick super, så länge jag är med går det toppen, så vi får se hur det här går.. Idag var första dagen som hon skulle äta på dagis också, vilket jag gruvade mig lite för eftersom Evelina inte är någon mathöjdare precis, men där ville hon chocka oss allihopa, hon åt en HEL portion och var jätte duktig! Vårat lilla hjärta! <3
Så efter maten var det dags att åka hem, nu är det en helg, för första gången sedan Evelina föddes är det skillnad på helg och vardag!

Då var det dags igen.

Och här sitter jag i vanlig ordning och den här gången är jag tröttare än tröttast, har iallafall fått sova 1½ timme, men nu är det magen igen. Gått länge ändå, haft lite småont, men inte alls som nu. Det är väl bättre att det blir värre så att det kan gå över antar jag oavsett hur jobbigt jag tycker att det är.

Enkelt.

Idag blev det en enkel middag här hemma, KÖTTSOPPA, ända soppan som L säger att han äter då enkelt och gott. Vissa dagar i veckan är det så skönt med mat som är enkel och nästan inte blir nå disk av heller, så man får komma ikapp lite här hemma. Även svärföräldrarna har varit förbi och hälsat på, kikat i nya huset och träffat Evelina, var bara jag och svärmor en vända så det var ganska skönt att få träffa bara henne också. 

15 November -2012

Idag var första dagen jag skulle lämna dagis en liten stund ca 30 minuter för att se hur det gick, men jag hann inte vara borta länge förrän dom ringde med en hysterisk Evelina i bakgrunden. Funkade inte alls, men vi vet nog varför också, så nästa vecka är det nya tag och på't igen!

14 November -2012

En liten krånglig natt, men efter några gnäll så har hon sovit hela natten i sin säng. Stora tjejen. Problemet är att vi tappar bort nappen på nätterna och när hon vaknar ledsen vill hon ju ha den, så får ta upp några till så det är lätt att hitta! Snart är det dagis som gäller ½ timme längre än de andra dagarna också :)

Inte alls så kul.

Ibland så måste man bara få prata av sig. Ringde till min faster (som är lika gammal som mig) Marie och pratade lite, hon är den ända jag kan lite på till 100 % och prata med i evigheter, utan dig vet jag inte vart jag skulle vara. Men det är en person till som står mig nära, men det är bara jag som ska ställa upp hela tiden, finns där när hon vill prata, och massa sånt skit. Men när jag behöver prata med någon och ringer till henne så svarar hon nästan ALDRIG.. Det känns liksom som hon tror att hon är finare och inte behöver ställa upp tillbaka. Men nu har jag bestämt mig att jag ska försöka klara mig utan henne. Får klara mig med dom få som finns ändå <3
Men utan dom här två så skulle jag nog inte ta mig igenom vardagen! NI är mitt allt <3

13 November -2012

Inskolningen gick toppen idag också! Evelina ville leka loss på en gång, och lekte lite med sin fröken! Så jag satt där och lekte med något annat barn som ville ha sällskap! Efter en timme idag också så var det dags att åka hem igen, dom vill ju locka dom i början så att dom vill dit igen! Har varit och handlat och nu har vi kommit hem, jag har gjort eld och Evelina sover middag i vagnen!

Så bra!

Timmen på dagis gick huur bra som helst! Evelina ville inte hem kan jag ju säga! Så det är skönt, imorgon blir jag nog mer passiv skulle jag kunna tro, och än så länge verkar det bra, Evelina gick till och med till den ena fröken själv!

12 November -2012

Ny dag, ny vecka och nya utmaningar! Den här veckan är dagis start veckans största utmaning! Kan ju säga att det var ovanligt att ställa klockan imorse, men det gick super inom 10 minuter var både jag och Evelina vaken, och hade tid för lite mys också! Nu är hon matad, påklädd och redo och jag ska bara borsta håret och försöka komma ihåg att ta med alla papper som ska dit också. Mycket första dagen, och än så länge känns det helt okej, men det är bara för att vi bara ska vara där i 1 timme i två dagar, tror att hon kommer trivas som fisken i vattnet!

11 November -2012

Inatt lyckades jag somna efter många om och men, typ vid tre.. Evelina sov iallafall i SIN säng ända tills den ena katten väckte henne, förbannade katt! Ska det vara så får hon då inte vara inne, hon har gått och pipit hela natten. Katt skrälle..
Idag står det handlning, tankning, duschning, bandy på schemat! Lillebror har match idag så vi åker dit och tittar! Och så är det ju farsdag idag också, så det ska köpas något till pappan i huset också, fika, någon blomma kanske? Lotter går ju alltid hem, och en vinst skulle vi ju inte tacka nej till så det får nog bli det!

Kan inte sova..

Och här sitter jag, och inte kan sova, började med att jag väntade på L som var i garaget, sen somna jag äntligen fast han fortfarande inte kommit, och så vaknade jag efter en kvarts sömn, vilket tydligen var det ända som behövdes! Kunde inte somna och kan fortfarande inte somna så jag gick ner och kollade om någon katt ville in (vilket jag trodde L hade fixat eftersom han har varit nere)

Bra..

Idag har varit en bra dag! evelina har varit hos sin mormor en vända och jag har fått lite gjort här hemma! Apckat upp lite saker, burit ner lite kartonger i källaren, tvättat, städat bilen, ja lite har jag ju gjort iallafall.. Inte så mycket som skulle behövas, men mycket för att vara mig! Förhoppningsvis blir det mer gjort imorgon, och måla till veckan eftersom vi inte har någon pensel hemma så måste det väntas med.
Fick även reda på att hon som bott i huset före oss håller på att trakasserar L's anhörgia, så jag var tvungen att skriva till henne, så vi får se om hon slutar annars måste det bli en polisanmälan.. Tyvärr.

10 November -2012

Idag bjöd Evelina på en rejäl sovmorgon, ända till 9! Vilket är väldigt behövlig då jag sover jätte dåligt på nätterna, kommer troligtvis att hålla i sig ända tills jag börjat jobba. 
Men nu är lillan hos mormor och busar och förhoppningsvis sover middag också, tanken var att jag ville måla i köket, men lusten fanns inte alls idag och det är ju bättre att vänta till alla papper är klara med husköpet också, måla går ju när Evelina sover middag.
Så har startat en tvättmaskin, och burit ner lite kartonger i källaren, och så ska jag olja in bordet och förhoppningsvis packa upp lite mer kartonger, städa bilen kanske?
Ja, det finns massor att göra, och jag gick hit istället ;)

Inte så farligt.

Jag VET ju att allt det här är värre för mig än för Evelina med att börja på förskolan (dagis) nästa vecka och veckan efter det är det en stor omställning för henne, men det kommer bli toppen, fröknarna verkar toppen, så jag hoppas att det kommer att bli bra!
Men nu har jag fått inspration att utbilda mig också, min dröm här i livet (en av dom) är att jobba med barn!
 

Redo.

Nu har jag tagit en paus i uppackandet i två dagar så nu börjar jag känna mig redo att ta tag i det igen! Förhoppningsvis känns det likadant när vi kommer hem efter inskolningen också! Men FÖRST måste jag bära in ved, nästan helt slut inne! Det känns super skönt att det finns plats inne vid pannan så att man kan bära in mycket ved. Nu är iallafall diskmaskin startad och nu ska vi fixa lite och göra oss iordning inför inskolningsmöte!

9 November -2012

Jaha, idag är det en början att gå in i vardagen, dagis och jobb. Inskolningssamtal för Evelina. Usch, vill vara hemma läänge till, men det går nog bra när man väl kommer igång!
Och på Måndag börjar inskolningen, sen är det bara en vecka hemma innan jobb börjar. Har iallafall fått reda på mina arbetstider nu, och är ganska nöjd med dom också, för att jobba skift, helst skulle jag ju vilja jobba bara dag, men det finns tyvärr inga sånna tider just nu, så då får man ta det som finns helt enkelt.

NEO tiden.

Just nu har jag kommit in i en period när det är väldigt mycket tankar och känslor om NEO tiden, jag tror att det beror på att det är dags för dagis och jobb start, och tidigare har jag inte tänkt så mycket på det, så känslorna har nog inte kommit ikapp förrän nu. 
Men vilken otrolig tur vi haft, en liten tjej som ville ut i stora vida världen redan i vecka 29+0 som var 950 g och 36 cm liten, och inga men idag och stora problem för att hon är född för tidigt. Vi är så otroligt tacksam över att hon valde att stanna här hos oss och kämpa vidare.
NN

Jag kan om jag vill.

Idag vaknade E vid halv nio, vilket är en väldigt bra tid, men eftersom jag inte sovit riktigt inatt så kändes det som klockan skulle vara sju när hon slog upp sina ögon! Men efter några minuter så är vi redo för dagen! Och idag är jag trött på att det ser förjävligt ut överallt, vill ha ett fint hem, och komma någon vart! Så vi har varit på övervångingen idag och fixat och ställt undan det jag flyttat upp så nu ser det okej ut igen!
Jag tror att jag har kommit in i en deprimerad period, blandade känslor inför dagis och jobb start, skulle säkert vara bättre att gå tillbaka till jobbet om jag fick vara där jag var innan jag gick hem, men så är det tyvärr inte. Och helst så skulle jag såklart vilja vara hemma mamma, men det går ju inte ekonomiskt, vill ju att vi ska kunna göra någonting också och inte bara leva på det minimala.
 

Och så var det morgon..

Trött idag efter natten vakna timmar! Lyckades iallafall somna om vid två och den lilla damen i huset sov iallafall till halv nio som tar var.
Idag ska vi till min pappa med familj och hälsa på och så ska vi köpa ett par stövlar hittade begagnade fodrade stövlar som Evelina kan ha, erfekt att börja med! 50:- sen tror jag att jag ska in på skoaffären här och kika vad det är för pris.

8 November -2012

Och här sitter jag i min ensamhet, mitt i natten. Har blivit väldigt dåligt med egentiden för mig i det här huset, och det börjar märkas på humöret, men för hoppningsvis blir det bättre så småningom, om inte annat när jag ska börja jobba. (Vilket det är väldigt blandade känslor inför)
Evelina har börjat krångla på kvällarna, ikväll var första kvällen på länge när det inte var några sura miner hos någon av oss faktiskt. Annars när hon väl somnat så kan hon ha vaknat efter en timme och vägrat sova igen. Men nu sover hon hela nätterna igen (längesedan nu) Och vaknar okej tid på morgonen då min ända ensamtid är ca.10 minuter.
Så nu när vi fått ordning på nätterna igen blir det är träna och låta henne sova i sin säng också! Kommer bli jätte  svårt mest för mig skulle jag kunna tro, men för hennes skull så tror jag att det är bra om hon sover i sin säng!

Mums

Har nyss kommit hem från min mormor och morfar, efter några timmars bus där, och morfar fick hjälpa mig förklara vissa saker på några kontrakt jag hittat på nätet!
Fick E att somna om i vagnen dessutom så hon sover fortfarande där och här står maten i ugnen och magen den kurrar! Idag blir det Kyckling i Ugn med Hasselbakspotatis, suuper gott, har inte ätit det på evigheter och vet faktiskt inte varför när jag tycker det är så gott.

7 November -2012

Idag var det jag som väntade på att Evelina skulle vakna! Slog på tv:n och hon sov vidare ett tag, så skönt att få vakna i lugn och ro tycker jag!
Idag måste jag komma ifrån kartongerna en stund så vi åker och hälsar på min mormor och morfar! Känner att jag är på dåligt humör och hormoner från helvetet så Evelina måste få komma ut ur huset och träffa andra, då vi missade föräldrar gruppen 1 års träff igår då hon fortfarande var snorig och hade hosta, verkar bättre idag iallafall!

ÄNTLIGEN!

Igår så lade vi ut annons om uthyres på det andra huset, och det nappade ganska snabbt! Vi har en som vill hyra det, redan från 1 Dec, ev. tidigare! Hur skönt som helst att hyra ut huset, och slippa tänka på att vi har två utgifter med allt. Nu ska det bara hittas ett bra kontrakt och kanske behövs skrivas om så det blir som vi vill! Så just nu känns det hur skönt som helst! Så nu håller vi tummarna att allt går vägen tills kontraktet är skrivet, för då är det fixat i 3 månader som kortast tid iaf :)

6 November -2012

Idag är det 1 år sedan lillan fick följa med hem för första gången! Tiden går så fruktansvärt fort! Och idag fick vi samtal från kommunen och på Fredag börjar inskolningen med ett inskolningssamtal! Usch, vilken ångest jag kommer att ha den här veckan.. Våran lilla lilla tjej på 950 g ska börja på dagis. Jag vet då nästa gång som jag ska vara hemma och vara mamma ledig, ska jag göra så gott jag kan och vara hemma så länge som det bara går! Åh, vad jag ångrar mig idag att jag inte snålat ännu mer på dagar.. Men, men, det är väl bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. 
 

5 November -2012

Ny, vecka med nya möjligheter! Nu på morgonen har vi varit in och uträttat lite ärenden, så nu är alla måsten gjorda för dagen! Nu blir det all energi på huset, och försöka få ordning, nyss varit och plockat lite i köket, och Evelina leker huur fint som helst på golvet. Kan inte bli bättre :) Så¨nu tog vi en liten paus i det hela, för det största bekymret jag har just nu är vart jag ska göra av allting? Hur ska vi får plats med alla våra saker? Men det tar vi eftersom, en kartong i taget och när vi fått lite mera ordning här hemma så bir det målning och tapetsering i köket som gäller :)

4 November -2012

Idag började dagen med SOVMORGON, för Evelina iallafall, då jag nästan alltid vaknar före henne när hon sover längre, men då hinner jag vakna i lugn och ro också, sen full fart till andra huset och fixa med det sista inför visningen. Och väl dags för den så kom INGEN, inte en käft var där.. Jätte tråkigt tycker jag så nu måste vi försöka hyra ut huset istället, hoppas att det går bättre iallafall, för annars måste jag nog försöka få jobba heltid nu när jag kommer tillbaka annars kommer vi gå under ekonomiskt. Och fram mot eftermiddagen blev det pizza mys med Josse och David! Så Söndagsmiddagen blir imorgon istället :)

Nytt hus

När man flyttat in i ett nytt hus är det så kul att planera! Så nu har jag hittat ev. taklampor som ska sitta i hallen
199:- ikea.se 2 st sånna finns det plats för
 

Lite sen..

Som vanligt kanske, igår hittade vi songpop på facebook, eftersom vi har så gamla mobiler så är det ju facebook som gäller, men så kul :) Både jag och L tycker det! Idag var det meningen att jag skulle träffa Peppe som just nu bor i Norge annars, men blev lite ändrade planer så vi kör på med att försöka komma mer i ordning här hemma istället! Fick besök här hemma och ungen som var med tyckte vi hade stökigt, så det gäller väl att packa upp lite mer kartonger och städa då :) Det är ju inte så stökigt, utan det är ju mest kartonger som står lite här och där.
 

3 November -2012

Och vi lider sakta men säkert mot jul :) Längtar till julpyntet ska upp! Nackdelen med att det lider mot jul att det blir närmare tiden tills jag ska börja jobba.. Men, men, det är bara att gilla läget helt enkelt! Idag blir det som vanligt inte mycket gjort här hemma, mår inte så bra, så blir lugnt idag, varit i andra huset nu på morgonen och fixat, men ska dit igen senare, eller imorgon innan visningdax!

När passar det egentligen?

Imorgon är vi bjuda på kalas, men då vi är förkyda och har ganska fullt upp här hemma ändå så fick vi skjuta fram det, det är ju aldrig kul att åka hem till någon när man är sjuk, och så fick jag höra på om väg att den som vi skulle till också är sjuk, men inte säger något till oss.
Det är en person som står oss i familjen väldigt nära, MEN hon kan aldrig komma när någon av oss fyller år, utan vi måste alltid anpassa oss efter henne, och nu när vi inte kunde komma för att vi är sjuka fick vi till svar ''Okej. Ja får se när jag har tid då. Har ganska fullt upp och så framöver.''
Så hon har alltså inte tid att träffa oss kanske 1 timme EN dag framöver, jag sa aldrig om det var nästa vecka, eller om det var om 1 månad... Blir så less när man alltid måste anpassa sig efter någon annan fast det är vi som har barn som man borde anpassa sig lite efter iaf?

Vi kan vi också!

Har varit i andra huset och städat lite nu på förmiddagen, sen var vi in på byn och köpte mjölk som fattades till dagens matlagning! Och nu har vi satt upp grind, hyllor, pokalerna i hyllorna, tavlor mm. Skönt att få det gjort! Blir ju så bra när man får upp sina egna saker så det blir ens hem <3 Så resten av dagen ska det tvättas och bara mysa med familjen!

2 November -2012

Och förkylningen sitter fortfarande i, Evelina har varit lite bättre i näsan inatt men hostan har varit värre, så vi köpte hostmedecin igår som hon nog ska få lite av idag så det inte blir värre.
Idag står städning på schemat, behövs i båda husen, men gamla huset är prio ett eftersom det är visning på Söndag, ved ska in idag också, måste passa på med det när Evelina ska sova middag så hon kan sova i vagnen och jag kan bära ved.

Inte alltid.

Idag har det blivit alldeles för lite gjort här i husen! Var iallafall över till andra huset och sota och starta pannan och flyttade över lite saker, drog ur kyl/frysen. Imorgon är det städning som gäller där oavsett om jag vill eller inte, nu måste det hända saker, hoppas E är piggare imorgon så jag får mer gjort!

1 November -2012

Redan November?? Helt sjukt vad tiden går fort! Idag tyckte lillan det var dags att vakna redan före sju, men jag var redan vaken så det gjorde inte mig så mycket faktiskt.
L är hemma idag också, och ryggen är ännu värre så nu har jag fått han att ringa till VC iallafall och jag HOPPAS för hans skull att han får en tid snarast möjliga, han kan inte ens köra bil själv så vi måste skjusa in han, och egentligen hoppas jag att dom nu skulle kunna hitta något fel också så att han kan få hjälp mot det också.
Annars blir det nog kanske inte så mycket gjort här hemma idag, hade tänkt att vi skulle fixat lite mer i andra huset idag, men vi får se hur det går, annars finns det massa kartonger att välja mellan så något kommer det nog bli gjort idag iallafall!

RSS 2.0