30 Mars -2012

Dagarna bara flyger förbi vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, framför att bloggen. Känner att mitt humör inte heller är på topp (börjar bli allt för vanligt) så det känns som om det skulle bli alldeles för mycket depp här inne.
Måste försöka hitta tillbaka till mig själv, få in rutiner i vardagen, och just nu är det så mycket som jag skulle vilja uppnå för att må bra, vet inte ens vart jag ska börja.. Så jag måste nog ta tag i det för att jag ska må bättre. Men nu är det dop om 2 veckor och jag hoppas att efter det, jag ska ju börja lite innan också, men nu är det dopet i första hand och sen oss själva!

23 Mars -2012

Tror att jag tar en liten blogg paus nu, bebis som sover dåligt på nätterna och knölig på dagarna, inte mycket tid till datorn!

22 Mars -2012

Dopet närmar sig med stora steg, och vi står fortfarande i samma ruta som när vi skickade ut inbjudningarna. Men ska till Borlänge till veckan så då ska det köpas det som ska köpas till dopet.
Dagen började med att jag fick sms av en som inte kommer på dopet pga relationen till en annan som kommer på dopet inte är speciellt bra. Jag är släkt med båda, så jag tycker det är jätte tråkigt att dom är osams så att vi andra blir lidande för det.
Men man kan inte göra något åt det, tråkigt, och om den personen känner att det inte kommer funka att dom är tillsammans så då är det väl så, ett väldigt bra beslut isåfall.


Kvällen.

Helt färdig! Skulle kunna somna för kvällen nu, men då skulle Evelina vakna så tidigt imorgon och det vill jag ju inte. L kom och sa att han ville att jag skulle klippa han, när jag är som tröttast, så det var väl bara att kämpa sig igenom ett klippass! Så då blir det lagom att klippa han igen till dopet!
På tal om dopet så håller jag på att kollar runt på lite kakrecept, men hittar inget som verkar speciellt enkelt, så då får det vara.

6 Månaders dagen :)

6 Månaders dagen har firats hemma hos mormor och morfar med dom och kusin Veronica, långpromenad och fika med morfars super goda hembakade bröd! Mums!
Nu ligger en utslagen firare på soffan och sover, och jag tror jag har ont i varenda ben i hela kroppen! Känns helt underbart att varit på promenad varje dag nu, och tanken är att det ska fortsättas :)

21 Mars -2012

För 6 månader sedan 21.53 kom våran lilla prinsessa till världen! Tänk att hon redan blir 6 månader, helt sjukt ju! Tiden går ju jätte fort!
Evelina 6 månader
Älskar att prata med pappa
Är väldigt mammig
Har precis börjar rulla från rygg till mage
Börjat tycka om pure väldigt mycket

Evelina föddes ju för 6 månader sedan men eftersom hon är född 11 veckor för tidigt så ska vi räkna utvecklingen från 6 December (då hon skulle varit född)
Så egentligen är hon ju ''bara''  3½ månad!

Första bilden på våran lilla Evelina!

Dagen!

Då har vi varit in till byn på en promenad i det blåsigaste vädret jag någonsin varit ute och gått i! Helt sjuk, nästan så att man skulle blåsa bort! Men frisk luft har ju ingen dött av så det blev en promenad iallafall! Och sen besök hon mormor och morfar också, dom blev väldigt nöjda!

Matlista.

Något som jag började med här hemma när jag började jobba skift var att veckohandla, skönt att slippa springa på affären varje dag, billigare.. Ja, allt är bättre med att veckohandla!
Men efter Evelina kom så är det så svårt att komma in i det igen, vill så gärna, men det är helt omöjligt! Men vi börjar med fram till Fredag iallafall!

19 Mars -2012

En ny dag och en ny vecka med nya möjligheter!
Nätterna med Evelina har numer väldigt lite sömn, en knölig liten dam som inte alls är lika nöjd nå mer.. Står sig inte lika länge med maten, och knölar 1-2 timmar innan hon vaknar på morgonen.
Så jag avvaktar någon natt till med välling, sen blir det nog att prova blanda i lite välling i ersättningen får se.

Barnförsäkring..

Sitter här och kollar upp barnförsäkring (bättre sent än aldrig), eftersom Evelina är extrem prematur så är det inte säkert att vi får teckna någon försäkring på henne, har burrat ner huvudet i sanden tillräckligt länge nu så jag måste kolla upp det nu!
Hon var ju även för liten vid födsen och vägde under kilot, så det ska blir spännande och se hur arg man hinner bli innan man är klar.!

Pay it forward..

Oavsett om man vill eller inte. En annan rubrik för skväller iallafall.
Jag är så fruktansvärt trött på att man inte kan prata med någon utan att det ska behöva gå vidare.
Tror att man kan lite på någon och så visar det sig att det går inte alls, någon annan vet det direkt. Är ju så tråkigt, när man tror att man kan prata med någon som man står så fruktansvärt nära och helt plötsligt inte kan det, det är ju så svårt att försöka att inte dela något med den personen.

18 Mars -2012

Natten har alla sovit dåligt uppe, L mobil började ringa efter tolv och han tröck bort det, ringde tre gånger (tror jag) sen fick han stänga av telefonen.. Måste lära oss att inte ha mobilen på när vi ska sova.
Sen fick Evelina för sig att det var dags att vakna när klockan var 2 och ville ha mat, det har hon inte gjort på evigheter, så jag börjar fundera på om man kanske sakta ska blanda i lite välling, vill ju inte gå för fort fram eftersom hennes mage har krånglat, men tänkte vänta lite och se om det blir bättre eller om det blir värre.. Det är ju så svårt att veta när hon är prematur hur man ska göra, men jag har lärt mig att i slutändan är det hur jag känner iallafall, så just nu känner jag att vi ska vänta och se.

Motionsdag!

Morgonen började med först lite mat till lillan sen en vända på motionscykeln! Så skönt, känns ju så mycket bättre resten av dagen! Sen var vi hem till mamma och hälsade på så där blev det en promenad i regnet! Nu är vi hemma och jag känner mig trött men ända att jag vill göra nytta, så nu vet jag hur jag behöver lägga upp mina dagar för att det ska kännas bättre! Och nu ska jag verkligen försöka (hoppas jag)!

17 Mars -2012

Ny dag, och Lördag, helt dagvild när Älsklingen varit hemma en hel vecka! Men kom fram till att det var Lördag iallafall!
Igår var det 1 år sedan Evelina blev till, tiden går ju så fort, tänk att för ett år sedan anade vi ingenting, och nu är hon här liksom helt sjukt!


Då var det färdigt!

Då var det färdigt kalasat för den här gången, det blev väldigt trevligt, och mycket längre än planerat men hade inte så mycket annat planerat så det gjorde inget!
Har en liten dam som här hemma som bara är nöjd hos pappa ligger och bara stirrar på han.. Och helt käppt tyst, lilla gullungen!

16 Mars -2012

Efter en lång dag igår blev det en efterlängtad natt med mycket bättre sömn! Lillan är nu feberfri och sig själv igen! En envis liten tjej! Idag ska vi på kalas, lillasyster Linnéa fyller 6 år, så hon ska få paket och så saknar dom Evelina så dom måste få träffa henne :)

Lång dag.

Den här dagen känns fruktansvärt lång, en lite som vaknade halv sju imorse och sedan har jag lyckats sova en kvart totalt med henne, första gången jag skulle sova med henne ville hon helt enkelt inte som när pappan kom ner så då var det bara att gå upp igen! Den andra gången så var det väl den där förbaskade magen som krånglar, som jag har haft problem med sen jag vet inte när, ända sen jag var liten skulle jag kunna tro och ändå är det inget fel.. Är inte det konstigt? Tur att magen passar på när L är hemma så jag får hjälp med Evelina iallafall :)

15 Mars -2012

Idag blev det en tidig dag, Evelina har feber efter vaccinet igår så hon orkade inte äta så mycket igår kväll så det var bara att gå upp inatt och mata, men inte sov hon nå längre imorse för det! Halv sju var det dags att gå upp tyckte hon, då var hon hungrig igen, och hade feber igen, så vi gick ner kommer till soffan och hon gör världens kast spya över hela soffan... Tog reda på det gav henne alvedon och mat sen försökte jag få henne och somna igen, men ikke då. Så vi badade henne istället och så har vi varit ut så nu ligger hon i vagnen och sover ute på trappen, tacka för babyvakten!

Har börjat förbereda..

Har just börjat förbereda räkningarna, räkna och så, lite tidigt, men jag tycker det är skönt att ha koll på hur mycket man har på så fort som möjligt.!
Något jag tycker är jobbig det är när företag bara har så att man kan betala en gång i kvartalet, varför egentligen? Är det inte bättre att man får en lite billigare räkning varje månad? Bara dumheter dom har för sig!

Men det lär ju betalas vilket fall som helst så det är väl bara att betala och se glad ut :)

Halv åtta hos mig..

.. är på tv:n just nu, ungdomsvecka.. Fick nyss världens godissug, så jag kunde inte hålla mig, så jag åkte in och köpte en liten godisbit.. Och jag VISSTE att jag skulle få ångest, och nu sitter jag här med ångest, att jag inte kan hålla mig, när jag till och med MÅSTE åka in och köpa något.. Helt otroligt!
Imorgon om det är fint väder är det iallafall tänkt att jag ska ta mig ut med Evelina så både jag och hon får lite friskluft! För Evelinas skull så måste jag börja vara ute mer.

En trött liten..

.. tjej här hemma efter vaccinet. Sovit hela dagen, men nu är hon vaken igen, och ligger så nöjd på golvet, pratar och leker, mer nöjd när hon ligger själv än när man sitter där och leker med henne så då är det väl där hon får vara helt enkelt!
Har provat göra en ny maträtt idag också, blev också helt okej, men godare förut när jag åt det hemma hos pappa, men som sagt det gick ju att äta och det var ju inge större fel!

Annorlunda?

Min pappa är gift med en och tillsammans har dom två barn.
Men hon behandlar oss så annorlunda, vi är bara hlav syskon, dom är bara halv moster till Evelina, ha och sånt, sen när det ska firas någon så får vi aldrig komma samtidigt som hennes familj. Det gör mig så arg att bli så annorlunda behandlad, vi är ju fortfarande pappas barn lika myket, och JAG anser att när man gifter sig med någon som redan har barn så ska man väl acceptera hans eller hons barn också. Mig gör det ingenting, eftersom jag är vuxen och har kontakt med pappa iallafall, men pappa har nämligen 2 till barn med ännu en till (inte legat lågt han heller) och hans fru vill inte att dom ska vara där, hon hatar deras mamma och kan därför inte acceptera barnen, tycker det är jätte tråkigt att barnen blir lidande i en sån situation.

14 Mars -2012

Åter en ny dag, hårliga morgon när Evelina sover lite längre än sju! Idag vaknade vi vid åtta!
Idag står BVC så schemat och vaccination! Så vi får hoppas att allt går bra den här gången också! Evelina fick ju ''bara'' väldigt lite feber förra gången, och jag hoppas ju givetvis att hon slipper den nu, men det återstår att se helt enkelt!


Gamla godingar..

Sitter här och lyssnar på gamla godingar inne på youtube! Def Leppard, Pink, Bon Jovi, Günter, Bonnie Tyler, ja sånt från högstadietider! Lyssnade mycket på 80 tals musik och tycker fortfarande att det är den bästa att lyssna på, alla låtar som jag tycker väldigt mycket om kommer från 80 talet!

13 Mars -2012

Inatt har Evelina faktiskt sovit bra, hon åt vid nio igår kväll och ville inte ha mat förrän vid halv sju imorse, väldigt godkänt! Så åt hon och så fick jag faktiskt henne att somna om efter det också! Inte illa :)



Nu jäklar händer det grejer..

Idag är L hemma från jobbet, en väldans huvudvärk och så har han feber, stackarn! Tror även att Evelina är lite hängig, hon är kinkig och sover ganska mycket, men som sagt att allt går väl upp och ner!
Har nyss fått i oss lite mat, L fick äta sin matlåda och jag slängde ihop Encsiladas (ursäkta stavningen) och sen härlig grön sallad till det!
Köpt paket till min lillasyster som fyller 6 år på Fredag, vart tar tiden vägen??
Annars har jag tagit mig en premiär tur (för det här året) på min motionscykel, inte så värst långt, men alltid något!

12 Mars -2012

Natten har inte varit bra, sover så fruktansvärt dåligt så jag vet inte vad, jag har aldrig haft problem att sova förut.. Och en morgonpigg Evelina gör inte saken bättre. Hon har sovit till nio tiden hela tiden men nu tycker hon att det är dags att gå upp vid sju, halv åtta.. Men sånt ändras väl hela tiden förstår jag!

Resan..

Imorgon är det tänkt att resan börjar mot mitt nya liv!
På slutet har jag ju känt mig så sjukt deppig, och inte riktigt vetat vad det beror på, för jag trivs ju så bra med min familj.
Men en stor last jag har är cola, jag är väldigt cola beroende och jag har varit det så länge jag kan minnas! Så tanken är att så småningom sluta med den, men till att börja med så ska jag minska ner på den, har faktiskt hittat ett mineralvatten som jag tycker va helt okej så det blir det och vatten som blir ersättningen!
Och så ska vi bära ner min motionscykel så det ska cyklas väldigt ofta också, helst varje dag men det beror ju på Evelina!

Att något så äckligt kan vara så gott?

Och äntligen hittat något som kan vara något för mig!

11 Mars -2012

Blev 1 dags paus iallafall! Men fortfarande inget att skriva, och lagt kameran någonstans så att jag inte hittar den..
Evelinas mage krånglar från och till hela tiden, men så länge det kommer något om dagen så och hon inte är ledsen hela tiden så tänker jag inte åka in, vi ska till BVC på Onsdag så vi får ta upp det då iallafall!
Hon får plommonpuré varje dag, lite 2-3 ggr, så är det väl bara att hålla tummarna att det går bra :)
Och eftersom magen krånglar på lillan så sover hon ganska dåligt, och jag sover dåligt så det börjar bli dags för Evelina att få börja ligga i sin egen säng, men samtidigt är det ju så mysigt när hon ligger brevid mig..


Usch, vad livet är..

..orättvist egentligen.
För det mesta har jag alltid trott att allt som händer har någon mening, men ju äldre jag blir och ju förståndigare jag blir förändras det.
Igår skulle min kusin fyllt 23 år! Han föddes den 8 Mars 1989 men levde endast i 3 veckor, han hade hål i ena lungan.
Det finns ingen mening med att bara få vara förälder till ett barn i 3 veckor?? Vad är det för elakt påhitt!

9 Mars -2012

Känner att mitt humör är påväg uppåt, men jag tror inte att det kommer bli så mycket bättre idag, men det är iallafall bättre idag än igår!
Idag har vi varit till min mormor och morfar och hälsat på, Evelina flirtade riktigt med morfar :)
Det är väl det ända som vi gjort som är något vettigt!
Som sagt att eftersom jag är lite deppig så blir det inte mycket gjort här hemma, antar att det är den tiden i månaden nu..

Våran lilla tv tjej <3

Evelina är en riktigt liten tv tjej, hon bara stirrar när vi tittar på tv, det spelar ingen roll vad det är hon tycker det är lika roligt iallafall!

Jag har tyvärr kommit in i en liten deprimerad period, så det blir lätt bara klago inlägg, så egentligen är det väl enklast om jag kanske inte bloggar något alls, men tycker det kan vara ganska skönt att skriva av mig. Så vi får se hur jag gör imorgon.


8 Mars -2012

Jag är så less på att behöva leta efter saker här hemma, sedan vi kom hem från Falun så hittar jag ingenting här hemma!! Trött på att behöva leta efter allt, och det slutar alltid med att jag inte hittar det.. Till jul flyttade vi upp min motionscykel, men jag lät sladden ligga kvar bakom soffan så jag skulle veta vart den fanns, och nu ska cykeln ner igen (bättre sent än aldrig), men nu hittar jag ingen sladd, måste ner i jul kartongerna och kolla om sladden åkte med julgransblysningen ner.. Åh, sånt som bara är allmänt jobbigt när man egentligen inte har tid..

Påväg uppåt så går det snabbare ner..

Nu har jag äntligen känt att vi börjat stå upp igen efter hela Falun tiden, jul och allt, inte bara ekonomiskt, utan som en familj, tillsammans.
Men det ändras snabbt kan man säga. Idag fick Älsklingen reda på att det ska varslas folk på hans jobb och eftersom han var sist in så kommer har troligtvis vara först ut..
När vi äntligen börjar komma på fötter efter allt så är det klart att det måste komma något ivägen igen. Det känns som om vi aldrig kommer att nå dit vi vill för att ha det bra. Att det alltid kommer komma något ivägen..
Men i värsta fall om han blir varslad, och inte hittar ett jobb så får väl jag börja jobba och han får vara hemma med lilla E, det ordnar sig alltid :)

7 Mars -2012

Ny härlig dag! Och en gladare Evelina! Hon har sovit så dåligt inatt när hon har haft ont i magen, men nu har hon fått ur sig massor och hon är därför mycket gladare!
Just nu ligger hon i Babygymmet! Och jag fick en liten ångestattack här hemma!
När vi var i Falun och när vi kom hem så bestämde jag mig för att sluta skjuta upp saker, liksom städningen, tvätten och alla hushållssysslor, men det fick över ganska snabbt, en liten som vill ha mer kroppskontakt vissa dagar än andra och kräver mer också. Så det skujts det lätt upp också. Men igår när Evelina hade ont i magen, så kom allt upp igen, allt som ska göras här hemma, bra det kanske.. Så nu är köket städat och så ska vi fortsätta under dagen med mer också!

Tröttare och tröttast!

Jag är tröttare och Evelina är tröttast!
Det tar verkligen på krafterna att vara på akuten en kväll, trodde inte alls att jag var trött och jag trodde inte att Evelina påverkades eftersom hon sover vart vi än är, men det gjorde hon nu sover hon och när hon vaknar är hon bara ledsen!
Just nu väntar vi på att nästa lass ska komma i blöjan, har bara kommit väldigt lite imorse, men annars inget på hela dagen, så vi väntar med spänning här hemma!

6 Mars -2012

Gårdagen slutade med ett besök på akuten, ringde till 1177 och dom sa direkt att jag skulle åka in! Så vi åkte in och tankade och så åkte vi mot Falun, där fick vi vänta ett par timmar och sen fick vi komma in och träffa sköterskan, hon började med att prova allt jag redan gjort hemma, och ingenting funkade för Evelinas stackars mage, så till slut ringde hon till Barnläkaren så hon fick göra något annat, så till slut kom hon igång och vi fick åka hem, med en enklare bebis än på länge! Tacka för allt sånt!
Idag är det föräldrargrupp som gäller för oss!

Det gör ju så in i mammahjärtat..

Åh våran lilla tjej har så ont i magen, hon bara gråter.. Just nu har hon somnat av ren utmattning, stackars liten.. :( Man blir så ledsen när dom har så ont och man kan ingenting göra. Hon har iallafall fått plommonpuré, och så har jag masserat hennes mage, om det inte blir bättre så lär jag ringa 1177, får hoppas det kommer ut något snart så vi slipper det.

5 Mars -2012

Ny vecka med nya möjligheter!
Har varit in och veckohandlat så vi får se hur länge jag lyckas hålla mig ifrån affärerna nu då! Och så när vi kom hem fick Evelina smaka Potatis och Palsternackspuré, och det är nog det ända som inte varit efterrättspuré som hon tyckte var god! Nu håller jag på att koka potatis och morot får se om hon tycker om det då!
Annars har vi haft besök av Sandra och Josse så Evelina har fått busa av sig lite! Får hoppas att hon somnar snart :)

4 Mars -2012

Nu har Evelina kommit in i en period när hon sover jätte dåligt! Hon sover, men gnäller väldigt mycket ändå. Så idag ska jag försöka få henne att vara vaken mer på dagen så får vi se om det blir bättre! Annars har hon väl en period när hon kommer att vara så, det återstår att se!

Härliga dag!

Idag har det varit fullt upp sedan vi slog upp ögonen! Har varit ute och eldat skräp, ÄNTLIGEN har vi blivit av med skräpet! Så har vi varit ut på isen, mamma ringde och sa att dom var ute och fiskade så vi åkte dit en vända, grillade korv och så, sen hem mata lillan, så har jag städat köket, just nu har jag hårfärg i och så ska jag hänga tvätten, duscha, och så ska maten lagas, det står Tacos på menyn idag, veckohandlingen gick inge bra den här veckan heller, men i veckan gör vi ett nytt försök och då ska vi försöka få med listan till affären också :)

3 Mars -2012

Härliga Lördag och härliga väder! Dock en alldeles för tidig morgon om jag själv får säga det, men det är ju Evelina som bestämmer sånt här hemma, så jag lyckades ligga kvar i sängen i 45 minuter för hon var så nöjd att bara ligga och sprattla, prata med sig själv och flina, hade gått ett tag till med jag tänkte att L skulle få sova lite också! Så nu ligger Evelina här brevid mig och vi väntar på att maten ska bli varm!

Privatliv, vad är det?

Det värsta jag vet, det är när ingen i ens familj kan hålla privatlivet inom familjen, eller för sig själv.
I våran familj där är det så säger man det till en, så ringer den nästa, och den nästa.. Ja, en ond cirkel, det spelar inte heller någon roll om man inte vill att personen i fråga inte ska säga det till någon, utan det sprids vidare iallafall. Som när vi valde att berätta att vi skulle ha barn, ville vi berätta för familjen, så vi berättade i vecka 9 och så sa vi att vi ville inte att det skulle gå vidare, utan att vi höll det för oss själva till vecka 12-13 iallafall! Ja, säger båda familjerna, och sen vet alla det iallfall, då ska dom BARA säga det till en, och så går det vidare..
Så efter det så har jag lärt mig at toavsett hur nära man står en människa så kan man inte alltid dela med sig allt.
Nu har jag en egen familj, och vi har våra egna bekymmer, och behöver inte dela det med någon om vi inte vill.

Daimtårta -utan daim :)

receptet kommer från http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/ Och jag rekomenderar det, mycket god :)

200 g smör
200 g mörk choklad
4 st ägg
1 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
en nypa salt
1 st dubbel Daim förpackning (56 g)

grädde:
2 1/2 dl vispgrädde
1 msk florsocker
1 1/2 msk kakao
1 st dubbel Daim förpackning (56 g)

Smält smör och hackad choklad över vattenbad eller i mikron, rör om och låt svalna lite. Vispa ägg och socker för hand och rör ner i chokladsmeten.
Rör ihop vetemjöl och salt, blanda ner i smeten. Rör om tills den är jämn.
Hacka Daim chokladen och rör ner i smeten. Smörj en rund kakform och häll i smeten, grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter, 200 C

Den står på svalning här hemma nu!

Har gjort massa nytta idag! Nu står iallafall steken på spisen, kakan är klar, gjort lite potatis puré åt lillan så nu är det väl bara röjningen kvar här inne i köket! Evelina somnade nu när jag är klar så det gäller väl att passa på att göra lite nytta!

Våran lilla skrutta <3

 


2 Mars -2012

Härliga fredag! Att man tycker skillnad om dagarna när man är hemma varje dag är ju riktigt härligt, men det beror nog på att L är hemma på helgerna!
Det var meningen att vi skulle elda lite skräp idag med det blåser så vi lär väl skjuta upp det förstår jag, men vi var ut en vända så Evelina fick sova i vagnen och så var vi in och handla, eftersom det är Vasaloppet i helgen och alla åker igenom här så vill man inte ut på nå vägar då inte!
Nu står steken på spisen och så kokar jag lite potatis till Evelina så hon ska få smaka igen, tänkte att vi provar potatis några gånger till sen kokar vi morot och blandar i också, lagom mycket olika nu i början!
Men nu ska jag baka också! Måste passa på när Evelina ligger på golvet :)

Det skönaste..

Jag gjort idag var att passa på att duscha medans L var inne, i lugn och ro utan stress, kändes som om jag inte duschat på 1 vecka!

Äntligen!!

Äntligen är det lite skillnad på Evelina! Nu ligger hon nöjd på ett täcke på golvet, leker och pratar med sig själv!
Men nu har lusten att göra någonting försvunnit! Tror jag spar att göra sakerna tills imorgon när Älsklingen är hemma, då blir det massor med timmar ute, ska elda skräp och få undan massa saker! Så elda skräp och tvätta soff överdragen skulle jag kunna tro, Evelinas ena öga kladdar ju hela tiden torkar rent det hela tiden men ingenting hjälper, och nu börjar hon bli röd brevid ögat också, så bytte sängkläder igår, och katt förbud inne i sovrummet och så tvättar vi soffan också, och ser om det blir bättre, och så ska jag fråga på BVC om det kan vara katterna.. Massa saker att prova med man måste ju mörja någonstans också! Så vi börjar här iallafall!

Våran lilla gullunge <3

Sover för mycket?

Har en liten dotter som varit gnällig när hon väl är vaken, men annars sover hon för det mesta! Hon sover nästan hela tiden plus att hon sover hela tiden! Men jag antar att det är en sån period just nu att hon vill sova, men ska höra på BVC för säkerhetsskull om hennes blodvärde, är ju orolig över det eftersom hon haft lågt en gång och det inte blivit kollat det sedan i Januari!
Men det blir tyvärr inte mycket gjort här hemma nu eftersom hon bara gnäller när hon är vaken och bara sover när hon ligger hos mig!

1 Mars -2012

Och redan en ny månad, vart tar tiden vägen? Man måste verkligen passa på att njuta varje minut!
Igår såg vi inte mycket av någon glad och pigg Evelina! Hon var helt slut efter varit några timmar hos mormor, vaknade hon så bara grät hon, och så somnade hon igen.. Och ändå sovit bra inatt! Super skönt! Ny dag och idag ska vi bara vara hemma och njuta, kanske åka bil en vända!

RSS 2.0