Lugn till slut..

Evelina har alltid en period under dagen när hon inte är speciellt nöjd! Ingen speciellt tid och det är inget speciellt fel, utan hon bara busar eller vad man ska säga? Hon vill ha nappen, men hon ska bara ha den så att hon kan spotta ut den och sen blir hon sur för att hon spottar ut den! Lilla busen! Men nu sover hon i lugn och ro alldeles ensam, har så svårt att förstå att hon äntligen sover själv också, men det är bara när hon är riktigt trött, på nätterna kan hon ligga tyst som ett ljus brevid mig och så tar det 3 minuter sen sover hon! Så nu är lugnet lika välkommet som alltid!

Lasange.

Idag är det Lasange som står på menyn! Jag kan ju inte skriva nå mått heller, eftersom jag inte använder mått!
Köttfärssås
Köttfärs
Hackad lök
Krossade tomater
Tomat puré
Salt
Svartpepper
Vitlökspulver
Chili
Bechamelsås
Ca 1 liter mjölk
Mjöl
riven ost
salt
peppar

Och till det serverar jag en grönsallad med italiensk salladsdressing!

Jag har inte heller speciellt mycket mjöl i såsen för jag tycker om när det är lite såsigt :)

Om jag kunde så skulle jag!

När vi fick våra försäkringspengar efter våran bilolycka (7 år sedan) så köpte L sig en bil trailer eftersom han kör folkrace så behöver han ju en. Det värsta med att han köpte den är att hans pappa ska också ha den, vi måste alltså dela våran trailer, den måste vara tom när hans pappa ska ha den, det är knappt så vi får ha den här hemma eftersom den måste ju lånas ut också anser hans pappa, gratis dessutom! Vi får alltså ingenting för att han lånar ut våran trailer, eller att den slits för att andra lånar den? Så kunde jag så skulle jag köpa en ny trailer till oss, en alldeles egen, som vi skulle ha alldeles ensamma, och så får väl L's pappa köpa våran gamla då eller så får han vara utan, för efter som L köpt den för egna pengar, så finns det väl ingen anledning till att han inte ska sälja den heller?

31 Januari -2012

Vet inte riktigt hur jag ska bearbeta det..
När vi kom hem från Falun så fick jag ett brev från ett ikasso företag, jag som är så noga med att betala räkningarna fick ju panik, men så tänkte jag att det kan väl lätt ha blivit fel nu när vi varit borta i 6 veckor!
Så jag betalde vackert in det för att bli av med det och så tänkte jag inte mer på det helt enkelt! Så strax före jul fick jag ännu en räkning och då läste jag på fakturan att det var ett företag som jag aldrig har hört talas om som hade skickat till inkasso, så jag ringde inkasso företaget och fikc uppgifter vad som var beställt och vilka uppgifter som var angivet vid beställning.. Det visade sig då att jag var ju inte alls jag som hade beställt, det var inga uppgifter som stämde förutom mitt personnummer, med mina 4 sista siffror..
Så jag ringde genast till inkasso företaget och förklarade hur det låg till, och dom kunde ju inte göra någonting, så länge det var beställt med mitt personnummer så var det jag som var tvungen att betala eller polisanmäla det stora hela..

Men dilemmat nu är att den/dom som beställt i mitt personnummer är mig väldigt nära, så jag ringde upp dom och sa att jag fått faktura från ikasso i dens namn, och att dom skulle betala den nu, och att det inte fick hända igen, för då ska det polisanmälas!
Men enligt DEN så är det företaget som gjort fel, för DEN har fått faktura från företaget med sitt personnummer, och jag pratade med inkasso företaget hur DEN hade förklarat.

MEN ikasso företaget kunde går tillbaka till när det var betsällt, och det är mitt personnummer ända från starten. Men nu är att inbetalt och om det händer igen så kommer jag att polisanmäla det hela så spelar det ingen roll hur nära det är.

Det största problemet jag har nu är att jag vet inte hur jag ska gå vidare. Jag kommer aldrig kunna glömma det här, hur kan man göra så mot någon som man står så nära? Jag har hur mycket frågor som helst, som jag aldrig kommer att få svar på eftersom DEN säger att det är företaget som gjort fel.
Det hela har till och med gått så långt så jag funderar om jag måste gå till en psykolog..

Det här året ska vi...

Något jag är väldigt dålig på är att spara pengar, har aldrig varit bra på det heller, jag är så slössam man bara kan bli helt enkelt!
Men vårat nyårslöfte är att komma igång att spara, vi har sparat, men när jag åkte in till Falun och blev utan lön en månad och inte kom igång med försäkringskassan på en gång så var vi tvungen att anväda våra spar pengar helt enkelt!
Så nu är det ett nytt år, med nya möjligheter, så då sparar vi åter igen! Evelina har fått ett sparkonto, vi tycker att hon ska ha så mycket möjligheter som går när hon blir 18 år, möjligheter som inte vi hade! Och så sparar vi undan pengar varje månad! Lite svårt nu, när det ska köpas saker som Evelina behöver! Men nu behöver vi inte köpa saker på ett tag, har köpt kläder så det räcker nästa storlek och storlek 62 fick vi massor av i julklapp så det finns också!
Så det här året ska vi SPARA SPARA SPARA!!!


30 Januari -2012

Inatt har vi verkligen sovit ut, jag trodde aldrig att Evelina skulle somna om vid sju, men jag tänkte att jag provar, och visst gjorde hon det! Så vi somnade vid tio igår och vakna vid tre och vid sju och sen gick vi upp vid nio, och jag känner mig utvilad!
Så fixar massor här hemma! Jag har ju alldeles för mycket saker och skräp i skåp och lådor, så jag har renast skåp med sådant jag bara har och inte använder, lagt i en kartong som ska till Erikshjälpen! Rensat två lådor som det nästan bara var massa skräp i, och så har jag startat en tvättmaskin! Evelina ligger och sover middag, så det gäller ju att passa på då :)
Jag är riktigt nöjd med dagen än så länge, och jag hoppas att jag är nästan lika pigg hela dagen :)

29 Januari -2012

Målet till veckan som kommer är nog att sova ikapp! Jag är så otroligt trött och slak, känns som om jag inte sovit på evigheter, går i en dimma hela dagarna med världens huvudvärk och inget humör som är på topp! Imorgon hade jag tänkt att jag inte skulle åka en meter, bara vara hemma, komma ikapp med allt här hemma, och så ska både jag och Evelina vila upp oss! Jag trodde inte ens att det var möjligt att vara såhär trött, det hjälper inte ens att sova en stund..
Jag har hur mycket som helst att göra här hemma så ikväll hoppas jag att vi somnar i tid så att jag är piggare imorgon!

28 Januari -2012

Bästa med Fredagar det är att det är helg och Älsklingen är hemma, och vi får sova uppe :) det är så jäkla härligt! Man uppskattar sin säng så mycket när man inte fått sova i den hela tiden! Men så småningom ska det köpas en ny, men känner inte att det är speciellt bråttom med det heller..
Igår var vi som sagt till Mora på lite shopping, jag, Evelina och min kusin Josefin! det första vi ser när vi åker till parkeringen är en klippsalong som har drop in, så vi gick dit och kollade tider, så jag fick klippa mig på en gång och Josefin en timme senare typ! Det är då det bästa jag gjort på länge, håret känns så lätt och inte alls lika ivägen, köpte hårfärg idag också så jag hoppas att jag hinner färga det imorgon!
Jag köpte en babysitter till Evelina också, såg inte  ut som jag hade blivit lovad, men det är fin den här också!
Jag är så nöjd över gårdagen, med allt som köptes, bara bra saker! Köpte ÄNLIGEN min efterlängtade almenacka, känt mig så naken utan den!

26 Januari -2012

Idag är en sån dag när jag gör lite nytta här hemma, lyckades åka in och handla alldeles ensam, uppskattades mycket! Och nu ser jag på lite One Tree Hill, och ska snart gå igenom lite kläder i storlek 56 och kolla vad som finns och vad som behövs köpas! Minnet är inte alltid det bästa så det känns bäst att gå igenom det till morgondagens shoppingresa!
Igår köpte jag 2 stycken nya teromosar, en billigare variant och en vildmark, 119:- för den storleken som jag behöver, så dom fylldes med varmvatten imorse och ställdes ut på trappen så vi vet vilken som är bra, om det är någon skilland på dom, kanske är den billigare bättre än den dyrare?

Gud vag jag älskar denna lilla tjej! En kärlek man inte ens vet är möjlig förrän man får barn!

Att dom märker allt.

Lillan låg så fint och sov i soffan, så då tänkte jag att jag kunde gå till datorn en vända, och nu ligger hon och gnäller på en gång! Jag försöker även lära henne att mamma inte kommer så fort hon låter, såklart går jag ju dit efter en stund, eller om hon blir hysteriskt ledsen! Att dom märker att man går. Evelina märker allt jag gör fast hon är hon pappa, hon kan vara jätte snäll och tyst och så kommer jag med en tallrik och ska äta, då är det kört på en gång, fattar inte hur det kan vara så!

25 Januari -2012

Idag blev det en tidigt morgon med lillan! Men då har man gott om tid också, fast det brukar jag alltid tycka och så frå jag stressa innan vi ska åka iallafall!
Jag tycker det här med köldgräns är så svårt, när Evelina får vara ute och när hon inte får vara ute.. Just nu är det -14.7 grader ute, och det ska bli varmare ute, men det får vi väl se när isåfall, jag hade ju tänkt att vi skulle ut och gå och så när vi var in till BVC, och jag funderar fortfarande, eftersom det skulle bli varmare ute, så varför inte? Hinner kanske inte vara ute speciellt länge när det är kallare?
Ja, fundera kommer jag att göra in i det sista het enkelt.

En paus från allt

Imorgon ska vi till BVC, nu tycker jag att det var allt för längesen vi var där, så vi får hoppas på det bästa! Hoppas att vädret är med oss imorgon, för jag hade tänkt att parkera bilen så att jag och syrran kunde ta en rejäl promenad, men det återstår att se så att det inte är för kallt!
Funderar om jag ska slå av mobilen under tiden också, känner att jag verkligen behöver en paus från allt!
Jag är så grymt tacksam att jag har dessa i mitt liv, annars vet jag inte
hur jag skulle ta mig egenom mina dagar <3

24 Januari -2012

Idag är det ingen bra dag, när vi vaknade så var den helt okej, men att ett brev på posten kan göra så jävla mycket.. Bara massa krångel.. Och så har dagen fortsatt lika! Är så jävla less på allt och alla! Men ska alltid finnas där för någon, men man får ALDRIG något tillbaka, nu är det slut på det! Trött på att alltid vara den snälla och bara le, och få skit för det ändå, det spelar liksom ingen roll vad jag gör eller hur jag gör det, det blir fel i slutänan iallafall!!

Hinner säkert glömma ;)

Jaha, då står potatisen på spisen, ska göra hemmagjort potatismos till Älsklingen för det tycker inte jag om och han vill helst inte ha kokt potatis! Sen blir det älgfärsbiffar fyllda med ost till det och sallad och så stekt lök till det också! Funderar om jag ska slå på stort och göra stuvning till också, kanske blir lite tort annars! Hade tänkt att jag skulle ta en bild till det sen också, men det hinner jag säkert glömma innan det är dags ;)

Det blev så ändå..

.. Igår handlade jag hem massor, så att jag inte skulle behöva åka någonstans förrän på Onsdag, men det blev visst ändrade planer, blev en shoppingtur ändå! Så nu klarar vi oss! Tänkte prova lite nytt idag får se då..

23 Januari -2012

Man måste verkligen passa på att göra massa saker när Evelina väl sover! Ju äldre hon blir ju mindre sover hon ju, och vissa dagar sover hon nästan inte alls, och vissa dagar nästan hela tiden!
Har nyss städat lite på övervåningen och varit ut med lite skräp, ja och lite nytta gjord iallafall!
Skulle väl behöva göra lite mera, men Evelina börjar nu vakna och ska snart äta och efter det blir det lite ärenden att göra..!

Härliga Söndag!

Idag har jag och lillan varit ute med vagnen! Hon sover för det mesta som en stock i den, så skönt! Och så skönt att få frisk luft och röra på sig lite!
Dock när vi kom utanför dörren så ringde moster och frågade om dom fick komma och hälsa på, och besök är ju alltid trevligt, så fick bli en snabb promis!
Så efter litet besök från dom så står maten på spisen! Blev grymt pizza sugen, men det ska inte ätas förrän på Torsdag, då det är den nya tv kvällen!
Så idag blir det ugnsstekt falukorv och potatis, mums :)
Åh, vad jag bara ÄLSKAR Söndagar :)

22 Januari -2012

Evelina firade 4 månaders natten med att sova i 6 timmar! Så skönt det var, det var så skönt så det var jätte jobbigt att gå ner och hämta mat! Och då åt hon, men hade inte ögonen öppna, så somnade hon om innan hon ens hade ätit upp allt! Så skönt att det börjar gå framåt här hemma, och inte bara stå stilla på nyfödd bebis tid!

En rädsla jag har!

Idag blir våran lilla prinsessa 4 månader! Vilken stor tjej hon börjar bli, och hur fort går inte tiden då!
Fick reda på för någon vecka sedan att några bekanta till oss ska få bebis nummer 2, deras första fyllde i nu i December!
Efter jag fick höra det har jag funderat på bebis nummer 2 här, OM det blir någon bebis, isåfall NÄR är det dags?
Många frågor, och många funderingar!
Efter som Evelina är född 11 veckor för tidigt då jag fick havandeskapsförgifting, så finns det är större risk för mig att få det igen, men ändå en mindre risk än första gången.. Men skulle vi orka vara på sjukhus så länge igen, och dessutom en liten Evelina hemma?
Största frågan är ju framför allt, kommer det att hända igen?
Det vet vi ju inte förrän man är där..
Och om man kommer förbi dom frågorna någongång mot det positiva, då är ju den största frågan NÄR är det dags för nr.2?
Ja, det är frågor man alltid kommer att fundera på, men jag antar att när man kommer längre fram så spelar det ingen roll, för är viljan tillräcklig så spelar inget annat någon roll!
En sak som jag VET, det är att just NU räcker det gott och väl med Evelina, och vem vet det kanske inte ens kommer att komma någon nummer 2..

21 Januari -2012

Vilken natt! Inatt skulle vi ju sova uppe för första gången på evigheter, eftersom Evelina ändå sover 5 timmar i sträck! Men inatt var det då minsann så viktigt att äta var tredje timme! Så det var bara varsegod att springa upp och ner för den där förbannade trappen! Men vi tänker ändå sova uppe inatt också!
Jag bara SKA ha en en-plans villa!
Så efter natten är man minsann lite sliten, så nu har jag varit in och handlat och hyrt film, så det blir att plocka lite här hemma, annars blir det nog mest soffläge!

20 Januari -2012

På förmiddagen när jag är som piggast, och skulle få mest saker gjorda det är tydligen då lilla Evelina också är piggast och kräver mest uppmärksamhet, så då är det ju bara att ge henne det :)
Så inte förrän nu har jag kommit ur morgonrocken och duschat! Evelina ska bada, men det är så kallt inne eftersom det är så kallt ute, så jag har vridigt upp pannan och så är det bara att vänta! Sen är det bad dags för lillan också :)


Riktigt flitiga!

Idag har vi varit riktigt flitiga, plus att vi hunnit sova middag på det också! Jag känner att när Evelina krånglar på kvällarna så måste jag nästan sova middag för att orka! Annars känner jag att jag blir riktigt less..
Men maten vart lagad, köket blev städat!

19 Januari -2012

Lilla stackars magen krånglar på Evelina, men vi får hoppas det blir bättre under dagen!
Igår och idag har jag ett sånt sug efter shopping så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Nästa Fredag är det planerat att jag ska åka iväg till Falun och shoppa lite och jag längtar!! Evelina måste ha lite mer byxor i storlek 50, och så måste vi ha lite storlek 56 kläder också! Sen ska det köpas leggins till mig, och det skulle inte vara helt fel om jag hittar något annat också! Har nästan inga kläder att ha på mig..

Aldrig någonsin!

Efter en dag när Evelina bara sovit typ 10 minter åt gången och sedan varit vaken för det mesta ligger hon nu helt utslagen hos sin pappa! Evelina har då aldrig varit så vaken idag någonsin!

Det värsta med att..

.. inte äta godis, det var nog fyndet av NUTELLA jag gjorde i skafferiet! Inte bra, men försöker hålla mig ifrån det också, just nu känns det som om godis suget, det där riktigt illa godis suget aldirg kommer att försvinna.. Men jag antar att det blir bättre någon gång!

En dotter.

Just nu har jag en dotter som är mer nöjd när hon ligger ensam är i famnen! Inte riktigt van det här..
Idag skulle vi också åka och möta en som skulle köpa våran ''gamla'' vagn, men hon backade ur, så less, har hållt den åt henne och allt, så backar hon ur??? Vilken jävla stil! Ändå känns det väldigt bra att slippa åka, då kanske jag kommer ikapp med tvätten trots allt? Inne på tredje maskinen!

18 Januari -2012

Jag är så stolt över våran älskade dotter när hon sover så bra å nätterna! Det är klart att vissa nätter är värre än andra, men så är det ju för alla! Största problemet vi har nu är att hon har fruktansvärt svårt att sova! Hon ska ha nappen, men när hon håller på att somnar och nappen åker ut då blir hon klar vaken igen! Men det kommer väl att bli bättre det också, det går ju väldigt upp och ner det också!


Mums, kanske?

Jag ska försöka blir en bättre bloggare hade jag tänkt mig! Tycker själv om att läsa recept och så, så kanske ska försöka lägga ut lite recept här på bloggen?
Håller på med maten nu, blir fin mat idag, Lax, potatis och sås! Min favorit mat, har inte ätit det på väldigt länge så det börjar bli dags nu!

17 Januari -2012

Igår kväll efter många diskutioner fick Evelina gå tillbaka till den vanliga ersättningen, då vi tycker att magen blivit värre sedan vi började med den mjölkfria ersättningen, mycket mer luft i magen och mycket mer lös är hon, alldeles för lös!
Och jag var väldigt kluven över hur vi skulle göra, men vi kom fram till att byta tillbaka, och om det nu är det felet så kommer det ju märkas nu vid övergången!
Hon blev så nöjd över bytet, hon åt som om hon inte fått mat på flera dagar, det var så kul att se!



16 Januari -2012

Natten med Evelina har varit bra, till helgen ska vi nog slå på stort och sova uppe också! Men det hinner hända mycket innan helgen antar jag!
Har nyss varit in och handlat, glömmer alltid att köpa våtservetter så jag får alltid åka in extra för det, så jag passade på att handla också! Så jag köpte en sallad som får bli dagens lunch! Blandning av tonfisk och ost :)

Finns det verkligen?

Något som jag inte tror på är TUR, när det kommer till saker där man verkligen skulle behöva tur så finns det inte. Om man inte har varit med om något, hur ska man då kunna tro på det? Eller får man det bara ett fåtal gånger i livet? Varför skulle då vissa ha mer tur än andra?
Ja, och frågorna är oändliga! Vet inte riktigt vad jag tror på egentligen?
När vi var på sjukhuset med Evelina så vet jag inte vad man ska säga att vi hade, LYCKA kanske? Vad vet jag, eller så var det tur, och den ända turen som vi får uppleva, men om det är så var det värt att få våran tur på  Evelina <3 Hon är ju trots allt våran allt!

Dagen som var!

Idag har vi tillbringat dagen hemma hos mamma! Tänkte att dom kanske ville träffa lillan eftersom dom jobbar hela veckorna :)
Nu står maten i ugnen och så tv:n i högsta hugg! Sen tänkte jag kanske ta tag i städningen får se vad Älsklingen och Evelina säger om det! Skulle iallafall behövas!

15 Januari -2012

I'm back :)
Dom senaste nätterna har Evelina sovit väldigt bra, hon har bara vaknat 1 gång som är på natten för att äta, nästa gång är det ju morgon, men varken jag eller Evelina är morgon människor så vi väljer oftast att somna om!
Var lite orolig över den här natten, då vi började med mjölkfri ersättning och Evelina igår, och hon ville ha mat så gott som varannan timme hela dagen, men under natten har hon fortfarande sovit bra, så det var skönt!
Vi var ju inte till Falun i Fredags på återbesök och eftersom Evelinas mage krånglar väldigt mycket så valde vi och dietisten att prova mjölkfri ersättning i 2 veckor för att kunna utesluta det, så det känns bra!

Pigg liten buse <3

Lördagsmys!

Är helt dagvild här hemma! Men om jag inte har helt fel så är det väl Lördag idag? Ja, ja! Nu är maten i ugnen, blir Helstekt fläskfilé, rotfruktsplättar och gorgonzolasås!
Har aldrig gjort gorgonzolasås förut, men farmor gör en jätte god sås, så tänkte prova på den då :) Annars är det som sagt tvätten som står högst upp på listan idag, blir ju jätte mycket tvätt med en bebis här hemma, så jag tänkte försöka och inte bli efter med den! Och så ska vi förhoppningsvis flytta ner en säng åt mig idag! OM jag saknar en ''vanlig'' säng!
Hittade en bild från alldeles när vi kom hem på Evelina!

7 Januari -2011

Idag blev det en tidig morgon efter en kort och tuff natt! Evelina var som vanligt kvällspigg, men det blir senare och senare hela tiden, så jag tror klockan var vid två innan det var dags att sova, och så hann vi sova mellan 30-60 minuter innan det var dags för mat!
Det uppskattades iallafall att jag sov middag igår för annars hade det aldrig gått!
Så idag blir det en riktig slappar dag här hemma, tvätta lite och laga mat såklart, men annars ska ingenting göras!

5 Januari -2012

Och så åter en ny dag, med något kallare grader! Har varit in och pantat nu på förmiddagen, tar ju bara plats här hemma och jag lär ju passa på innan L börjar jobba!
Så nu står maten i ugnen och Evelina myser med pappa, som vanligt när jag sitter här :)
Ska snart passa på att plocka ihop i köket så det ser ut som det ska också!

Inatt har Evelina sovit bra när hon väl somnade, hon fick lite alvedon igår eftersom hon fått lite feber av vaccinet, och efter det som hon som en stock! Vaknade av att hon var hungrig, men åt bara 40 ml?? Och sov 3 timmar igen! Hon kanske börjar komma in i att sova på nätterna nu? Vem vet!


Är det verkligen rätt metod?

Våran lilla tjej tycker ju inte om att sova själv, det går bra om vi åker bil, eller vagnen rullar, annars ska hon alltid vara hos någon, då är hon nöjd! Men på dagarna är det lite jobbigt att inte kunna göra någonting, jag har ju en bärsele som hon får hänga med i, men man kan ju inte göra allt då. Så är det verkligen rätt metod att låta henne ligga och gnälla?
Det är många som säger att man ska låta dom gnälla sig trötta.. Men är det verkligen bra? Ingen aning om hur vi ska göra..
Idag har vi varit till BVC så nu väger Evelina 3200 g och är 50 cm lång! Börjar bli en riktigt bebis nu, när vi kan ha storlek 50 och allt :)

Oändligt att älska!

När man får barn så får man en kärlek som ingen vet om finns förrän man får barn! Klart jag älskar min sambo, men det finns ingen kärlek som kan jämnföras med den man känner till sitt barn! Hur jobbigt det än kan vara vissa stunder så är man så glad att något så fint har hänt just mig liksom!

När man blir mamma, blir man så mycket mer, man blir större som person, man tar på sig ett ansvar man inte ens visste var möjligt!
Jag som mamma kan lova min dotter att jag kommer alltid att finnas vid din sida! Mamma kommer alltid att älska dig! <3

Det är ganska svårt..

.. att komma in i vardagen! Men från och med nästa vecka så är ju inte L hemma nå mer så då är det matlådor som gäller och lite mera ''vanlig'' mat!
Idag blev det hemma pizza i brist på annat, men det tycker jag egentligen är godare än köpe pizza!
Känner mig ganska duktig när jag var och handla också, har ju bestämt från och med igår att jag inte ska äta nå godis, och igår var det ju enkelt eftersom jag inte hade nå godis hemma, men idag var jag och handla, hungrig dessutom, och gick bara förbi!! Riktigt nöjd över mig själv :)

3 Januari -2012

Idag åker det mesta ner i källaren som har med julen att göra.. I vardagsrummet tar det dock i lite mera att byta gardiner då jag måste sy upp dom som ska upp först! Går ju bra bara man kommit igång, men det var ju det att man ska komma igång också!
Det finns så mycket här hemma som ska göras så jag vet inte riktigt vart jag ska börja, tror köket eftersom det är där alla kommer in när dom kommer! Har tänkt att jag ska ta ner extra sängen till vardagsrummet också, trött på att sova på soffan, men känner mig inte redo att flytta upp än! Har ett rum här nere där sängen ska stå, men där inne är det alldeles för mycket saker, så i väntan på det så får vi sova i vardagsrummet!
Evelina Nyårsafton!

RSS 2.0